Crema naturala regeneranta de noapte cu avocado si resveratrol, 45 ml, VIVA NATURA

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 39,90 Lei 41,99 Lei
Descriere produs

Hidrateaza si hraneste tenul. Straluceste in fiecare dimineata! Recomandata pentru tenul matur normal, sensibil sau uscat. 

Ingrediente: Resveratrolul natural extras din Poligonum Multiflorum este un polifenol cu rol antioxidant puternic ce actioneaza in straturile profunde ale pielii, ilumineaza tenul si are efect anti-aging.
Uleiul de avocado este recomandat pentru toate tipurile de ten, dar repara mai ales pielea uscata, deshidratata, sensibila si matura.
Uleiul de soia, bogat in lecitina, sterolina si vitamina E confera tenului o foarte buna capacitate de retentie a apei si de asimilare a elementelor nutritive.
Uleiul de germeni de grau contribuie la regenerarea tesuturilor dermice.

 

98.6% ingrediente naturale si de origine naturala.

Facut cu drag in Romania!

Doza de yuga

Doza de yuga: Crema are un efect exceptional de regenerare peste noapte, cand tenul manifesta un repaus si au loc procese de detoxifiere si revitalizare.

Recomandari: Deoarece este un produs natural, in rare cazuri pot exista alergii la diferite componente din crema. Pentru siguranta, recomandam sa verificati lista de ingrediente si sa testati crema pe o mica portiune de piele. Se recomanda a se pastra la loc uscat si racoros (5 – 250 C); a se evita expunerea directa a produsului la razele solare. Testat dermatologic. A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe produs (lot – luna – an) si maxim 6 luni de la deschidere.

Se aplica dupa demachiere.

SKU 00038-1009615
EAN 6426497000615
Brand VIVA NATURA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema naturala regeneranta de noapte cu avocado si resveratrol, 45 ml, VIVA NATURA
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.