Crema pentru Calcaie, 75ml, Dacia Plant

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 15,60 Lei 16,96 Lei
Descriere produs

Descriere produs: Crema are la baza plante atent studiate stiintific, nu contine parfum de sinteza, coloranti artificiali, parabeni si are oconcentratie mare de ingredient activ. Crema se absoarbe rapid in piele, iar formula sa cu extracte de alantoina, menta, masline si uree are un efect exfoliant si emolient, lasand un miros placut si proaspat .

Ingrediente: Aqua, Urea, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Croton lechleri resin extract, Benzyl Alcohol, Glycerin, Chlorphenesin, Mentha piperita oil, Ammonium acryloyl-dimethyltaurate/VP Copolymer, Tocopherol acetate, Allantoin, Limonene.

Forma de prezentare: 75 ml

Mod de utilizare: crema se aplica pe pielea piciorului curatata in prealabil, de 2-4 ori pe zi, prin masaj usor pana la patrunderea completa in piele.

Atentionari si precautii: Alergie la oricare dintre componentele produsului. Se testeaza aplicand pe piele o cantitate mica de crema. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Evitati contactul cu ochii.

Doza de yuga

Doza de yuga: Crema de Calcaie ele se bazeaza pe efectele plantelor medicinale romanesti, pline de vigoare si sanatate, 79% din produsele folosite sunt naturale, si permite sa va incaltati imediat dupa aplicare deoarece nu are un efect lipicios.

Indicatii si recomadari: Se recomanda folosirea cremei pentru ingrijrea pielii crapate, aspre, intarite, uscate sau ingrosate.

SKU 00038-1010050
Brand DACIA PLANT
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Crema pentru Calcaie, 75ml, Dacia Plant
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.