Crema reparatoare pentru maini cu mango si unt de shea, 50 ml, VIVA NATURA

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 20,32 Lei 22,40 Lei
Descriere produs

Pielea mainilor poate fi afectata foarte grav din cauza spalarilor repetate cu sapun, folosirea dezinfectantilor de maini, a lucrului cu alimente sau solventi industriali sau pur si simplu datorita frigului sau uscaciunii.

 

Ingrediente: Contine substante binefacatoare, regenerante, din plante care sustin refacerea pielii: unt de mango si shea, ulei de migdale si struguri, vitamina E. Extractul prebiotic din cicoare reface bariera de aparare naturala a pielii. Acidul hialuronic natural produce o hidratare foarte buna a mainilor.

Nu contine coloranti. Pentru uz casnic si profesional.

Doza de yuga

Doza de yuga: Crema reparatoare pentru maini de la VIVANATURA este rezultatul cercetarilor in directia folosirii substantelor naturale pentru protectia si repararea mainilor supuse spalarilor repetate si actiunii unor substante neprietenoase cu pielea. Catifeleaza si protejeaza mainile.

Indicatii si recomandari: Datorita ingredientelor binefacatoare, crema poate fi utilizata de persoanele care lucreaza in domeniul alimentar, cosmetic si care realizeaza diverse activitati ce afecteaza pielea mainilor.

SKU 00038-1009617
EAN 6426497001247
Brand VIVA NATURA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema reparatoare pentru maini cu mango si unt de shea, 50 ml, VIVA NATURA
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.