Curcumin 60 + 60 comprimate pret special, Alevia

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 89,90 Lei 133,09 Lei
Descriere produs

Curcuminul (Curcuma longa), cunoscut si sub denumirea de Turmeric, a fost folosit in mod traditional pentru reducerea durerii si a disconfortului de la nivelul articulatiilor. Ulterior, gratie cercetarilor care continua si astazi, i s-au descoperit noi actiuni benefice pentru sanatatea oamenilor.

Recomandat ca adjuvant in inflamatii, afectiuni osteoarticulare si tumorale, reducerea stresului oxidativ indus de tratamentul antitumoral clasic.


Turmericul (Curcuma longa) este o planta de origine asiatica, inrudita cu ghimbirul. In scop terapeutic se foloseste radacina care contine uleiuri volatile, sesquiterpene, monoterpene, curcumina, saruri minerale si polizaharide. Contribuie la mentinerea sanatatii articulatiilor. Amelioreaza disconfortul articular. Ajuta la mentinerea mobilitatii articulatiilor si a circulatiei la nivelul acestora. Are puternice proprietati antioxidante. Contribuie la stoparea dezvoltarii anormale a celulelor. Previne acumularea de grasimi si ajuta la descompunerea acestora de catre ficat. Contribuie la incetinirea proceselor de imbatranire celulara. Ajuta la mentinerea sanatatii pielii.


Compozitie per comprimat: Extract de Turmeric/ Curcumin (Curcuma longa) 400mg.

Prezentare: 120 comprimate

Doza de yuga

Doza de yuga: Amelioreaza durerile articulare.

SKU 00038-1008478
EAN 6423602007965
Brand Alevia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Curcumin 60 + 60 comprimate pret special, Alevia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.