Deodorant roll-on 24h Sensitive, pentru piele sensibila - LAVERA

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 39,60 Lei 44,00 Lei
Descriere produs

Produsul contine ingrediente naturale, avand rolul de a neutraliza mirosurile neplacute si de a preveni aparitia acestora, fara sa blocheze procesul fiziologic de transpiratie. Imbogatit cu lemongrass, apa florala de menta si de salvie, produsul ofera protectie pe durata intregii zile si un parfum fresh. De asemenea, deodorantul nu contine saruri de aluminiu sau parabeni, fiind potrivit si pentru persoanele cu pielea sensibila.

Ingrediente: Water (Aqua), Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethyl Citrate, Sodium Lactate, Fragrance (Parfum), Zinc PCA, Zinc Ricinoleate, Oryza Sativa (Rice) Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Water, Glycerin, Xanthan Gum, Potassium Cetyl Phosphate, Sodium Cetearyl Sulfate, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydrogenated Lecithin, Limonene, Linalool, Citronellol, Citral, Geraniol, Benzyl Benzoate.

Mod de utilizare: Produsul se aplica zilnic pe pielea curata a axilei.

Prezentare: 50 ml.

Doza de yuga

Doza de yuga: Produsul contine ingrediente naturale, avand rolul de a neutraliza mirosurile neplacute si de a preveni aparitia acestora, fara sa blocheze procesul fiziologic de transpiratie. 

Indicatii si recomandari: Nu contine saruri de aluminiu sau parabeni, fiind potrivit si pentru persoanele cu pielea sensibila.

SKU 00038-1025441
EAN 4021457614943
Brand Lavera
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Deodorant roll-on 24h Sensitive, pentru piele sensibila - LAVERA
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.