Dischete demachiante pentru buze si ochi, Ariul Stress Relieving Purefull Lip & Eye Remover Pad, 30 buc

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

23,90 Lei
Descriere produs

DE CE SUNT SPECIALE:
Formulate fara parabeni, fara surfactanti pe baza de sulfat, fara TEA, fara talc, fara uleiuri minerale, fara silicon, fara benzofenona, fara parfum artificial si fara culoare artificiala.

Castigator al locului 1 la GLOWPICK Awards 2020!

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE:
Utilizati acest produs pentru a indeparta machiajul rezistent, cum ar fi creionul de ochi impermeabil, rimelul si rujul de lunga durata.

INGREDIENTE:
Purified Water, Cetylethylhexanoate, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Methylpropanediol, Glycerin, Poloxamer 184, Sunflower Seed Oil, Apricot Seed Oil, Olive Oil, Jojoba Seed Oil, Broccoli Extract, Tomato Extract, Apple Extract, Banana Extract, Cabbage Extract, Carrot Extract, Black Bean Extract, Sesame Extract, Oat Flour Extract, Sodium Cocoyl Apple Amino Acid, Hexylene Glycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Potassium Cocoyl Glycinate, Ethylhexylglycerin, Cetylpyridinium Chloride, Caprylyl Glycol, Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Citric Acid, Eucalyptus Leaf Oil, Lime Leaf Oil, Old Tree Leaf Oil, Orange Peel Oil, Bergamot Oil, Lemon Peel Oil.

DESPRE ARIUL:
Ariul este o marca coreeana de ingrijire a pielii recunoscuta la nivel mondial, care a lansat cel mai popular produs, Ariul 7Days Mask, in anul 2012.

Ariul lucreaza pentru a conferi ingrijire tenului afectat de stresul vietii moderne, prin valorificarea fortei ingredientelor naturale. Constient de faptul ca un brand nu poate progresa sustenabil fara a oferi produse de calitate, Ariul lucreaza in permanenta pentru a crea ingrijirea adecvata fiecarui tip de piele, de la pielea predispusa la acnee, la pielea uscata si exfoliata, pana la solutii anti-imbatranire si multe altele. Ariul exploreaza beneficiile ingredientelor naturale care sunt benefice pentru interiorul corpului nostru si le aplica extern, pentru un ten sanatos si stralucitor.

Doza de yuga

Doza de yuga: Ariul Stress Relieving Purefull Lip and Eye Remover Pad este o solutie unica pentru machiajul rezistent de la nivelul ochilor si buzelor. Dischetele demachiante contin uleiuri vegetale naturale, cum ar fi ulei de seminte de caise, ulei de seminte de jojoba si ulei de masline, pentru a lasa pielea hidratata. Amestecul de substante include rosii purificatoare, banane, morcovi, mere, broccoli, varza si apa oxigenata. Indepartati machiajul puternic, lasand pielea sa se simta moale si catifelata. Dovedit a nu irita. Contine 30 de dischete demachiante.

SKU 00038-1035252
EAN 8809301765883
Brand Ariul
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Dischete demachiante pentru buze si ochi, Ariul Stress Relieving Purefull Lip & Eye Remover Pad, 30 buc
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.