Doppelherz Aktiv Immun Plus+ Echinacea Depot, 20 tablete, Doppelherz

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 15,02 Lei 16,50 Lei
Descriere produs

Un aport corect si constant de substante nutritive joaca un rol important pentru un sistem imunitar puternic si apararea organismului. Organismul nu poate stoca anumite vitamine pentru o lunga perioada de timp. Astfel, de exemplu, daca se consuma cantitati mari de Vitamina C dintr-o data, organismul elimina o parte din aceasta nefolosita. Pe de alta parte, corpul uman poate produce singur Vitamina D, prin expunerea regulata la lumina soarelui. Totusi, aceasta productie proprie este adesea insuficienta la latitudinea la care ne situam noi pe Glob, corelat si cu conditiile de viata. Daca sinteza proprie de vitamina D nu exista sau este mica, atunci este necesar un aport crescut de Vitamina D din alimentatie.

Substantele nutritive sunt eliberate treptat timp de cateva ore si astfel sunt furnizate organismului pentru o perioada mai lunga de timp de-a lungul unei zile.

Vitamina A contribuie la mentinerea sanatatii membranelor mucoase.

Vitaminele B12 si B6 contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.

Pe langa contributia la functionarea normala a sistemului imunitar, Vitamina C contribuie si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Vitamina D – nutrientul cu multiple functii pentru sanatate - contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si la mentinerea functiei normale a sistemului muscular. Suplimentar, contribuie si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Echinacea - aliatul imunitatii tale 

Echinacea ne este cunoscut si sub denumirea de coneflower, floare de con sau cap de arici si face parte din familia margaretelor. Perena isi datoreaza numele de „cap de arici” capetelor de flori cu aspect intepator, iar numele botanic vine din grecescul „echinos”, care inseamna cu „arici”.

Probabil cea mai cunoscuta varietate din gradinile noastre este „Echinacea purpurea”, care este deosebit de atragatoare toamna datorita florilor sale violete. In plina inflorire, palaria sa este un adevarat magnet pentru albine si fluturi. De fapt, perena Echinacea este cunoscuta in Germania de pe la mijlocul secolului al XVIII-lea, dar planta si-a gasit deja utilizarea traditionala in randul nativilor din America de Nord. Indienilor din America de Nord le datoram cunostintele noastre actuale despre utilizarea Echinaceei.

Doza de yuga

Doza de yuga: Tabletele DEPOT de la Doppelherz functioneaza ca un „depozit de nutrienti” datorita unui proces de fabricatie special dezvoltat.

Indicatii si recomandari: Comprimatele contin 5 vitamine selectionate (A,C,D,B6 si B12) si 3 microelemente (Zinc, Fier, Seleniu), care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

SKU 00038-1035622
Brand Doppelherz
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Doppelherz Aktiv Immun Plus+ Echinacea Depot, 20 tablete, Doppelherz
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.