Doppelherz Aktiv, A-Z Retard cu luteina, 60 tablete, Doppelherz

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

38,40 Lei
Descriere produs

Compozitie

Fosfat acid de calciu, lactoza monohidrat (agent de incarcare), acid ascorbic (Vitamina C), hipromeloza (agent de ingrosare), oxid de magneziu, amidon de orez (agent de incarcare), gluconat de zinc, alfa-tocoferol acetat (Vitamina E), luteina 0,1 %, dioxid de siliciu (agent de curgere), gliceride partiale cu lant lung si distearat de glicerol (emulsifianti), nicotinamida, pantotenat de calciu, stearat de calciu (agent antiaglomerant), dioxid de titan (colorant), selac (agent de glazurare), clorhidrat de piridoxina (Vitamina B6), fumarat feros, talc (agent antiaglomerant), nitrat de tiamina (Vitamina B1), riboflavina (Vitamina B2), Vitamina A, ulei de masline (substanta suport), ciancobalamina (Vitamina B12), colecalciferol (Vitamina D3), sulfat de cupru, oxid rosu de fier (colorant), apa purificata (solvent), polisorbat 80 (emulsifiant), acid folic, fitomenadiona (Vitamina K), biotina, clorura de crom (III) hexahidrat, iodura de potasiu, molibdat de sodiu, selenat de sodiu.

Indicatii terapeutice

Util persoanelor solicitate, precum: persoane stresate la serviciu; persoane stresate in viata cotidiana; celor care fac efort fizic; pe parcursul curelor de slabire.

Doze si mod de administrare

1 comprimat/zi. Cure de 2 luni, urmate de 1 luna pauza; Minim 2 cure/an.

Precautii

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.

Doza de yuga

Doza de yuga: Supliment alimentar

Indicatii si recomandari: Doppelherz A-Z aduce organismului un aport de vitamine, minerale si microelemente necesare unei functionari normale. Contine un complex de vitamine (A, B, C, D, K) indispensabil pentru o sanatate buna, luteina, cu rol in sanatatea ochilor, acid folic, dar si magneziu, calciu, fosfor, zinc si calciu, oligoelemente necesare intaririi organismului. Se recomanda persoanelor suprasolicitate fizic si psihic si persoanelor supuse stresului cotidian.

SKU 00038-1035034
Brand Doppelherz
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Doppelherz Aktiv, A-Z Retard cu luteina, 60 tablete, Doppelherz
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.