Doppelherz Aktiv Minerale pentru femei, 30tb, Depozit faze, Doppelherz

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 20,00 Lei 21,99 Lei
Descriere produs

Compozitie

O tableta contine: 300 mg calciu, 200 mg magneziu, 75 mg vitamina C, 5 mg fier, 5 mg zinc, 400 µg acid folic, 75 µg iod, 5 µg vitamina D3.

Indicatii terapeutice

Mineralele pentru femei de la Doppelherz contin o combinatie speciala din cinci elemente minerale, inclusiv microelemente importante si vitamine selectate, incluzand si acidul folic. Aceste substante nutritive sunt importante pentru femeile de orice varsta, pentru a ramane sanatoase si active.

Aportul de substante nutritive trebuie urmarit mai ales in cazul unei alimentatii neechilibrate: in anii de dezvoltare; la femei de varsta reproductiva; inainte si dupa sarcina; in timpul alaptarii; la menopauza; la varsta inaintata; precum si in cazul unei alimentatii unilaterale.

Calciul este o componenta esentiala a organismului (oase, dinti) si este vital pentru mentinerea urmatoarelor functiuni ale organismului: formarea si mentinerea sanatatii oaselor si dintilor; transmiterea impulsurilor nervoase; functionarea muschilor; coagularea sangelui.

Magneziul este important pentru aportul energetic al celulelor organismului; joaca un rol important in activarea enzimelor si influenteaza astfel schimbul energetic, functionarea celulelor nervoase si a sistemului muscular; muschiul cardiac, care este solicitat in permanenta, necesita magenziu pentru buna sa functionare.

Iodul este un microelement vital, pe care organismul nu poate sa-l produca singur. La femeile insarcinate este importanta asigurarea iodului, deoarece astfel se asigura iodul si pentru fat; este o componenta esentiala a hormonilor tiroidieni, care intervin in procesele metabolice si influenteaza: producerea de energie, formarea oaselor, precum si dezvoltarea si functionarea creierului.

Acidul folic este indispensabil in diviziunea celulelor, in producerea albuminei si cresterea tesuturilor; participa la metabolismul energetic; este necesar pentru producerea globulelor rosii şi sprijina globulele albe in functionarea lor; acidul folic este o vitamina sensibila la lumina si caldura si de aceea isi pierde repede eficacitatea prin depozitare şi prepararea alimentelor.

Fierul este indispensabil pentru producerea elementelor figurate ale sangelui; asigura oxigenarea tuturor tesuturilor si organelor; participa la metabolismul energetic al celulelor. Zincul intervine in peste 200 de procese enzimatice ale organismului, cele mai multe fiind parte a unor reactii ale celulelor; este un microelement important pentru protectia celulelor si intervine in autoapararea organismului.

Vitamina C joaca un rol important pentru asigurarea oxigenului pentru celule; completeaza actiunile Vitaminei E; sprijina forta de autoaparare a organismului; este o componenta a sistemului de protectie a celulelor, pentru ca poseda proprietatii antioxidante.

„Elementul de integrare” Vitamina D3 poate fi produsa de catre organism prin actiunea regulata a soarelui asupra pielii. Aceasta productie proprie nu este insa suficienta in regiunea gradelor de latitudine in care ne aflam noi pe glob. Mai ales în timpul lunilor de iarna, organismul produce mai putina Vitamina D.

Principiul: In prima faza, se elibereaza mai rapid calciul, Vitamina D3, precum si acidul folic, iodul si Vitamina C si sunt astfel mai repede puse la dispozitia organismului. In faza a doua “ca depozit de substante nutritive”, magneziul, precum si microelementele fier si zinc se elibereaza treptat si pot fi puse la dispozitia organismului la o anumita perioada dupa prima faza.

Doze si mod de administrare Se administreaza 1 tableta zilnic, in timpul mesei, cu suficient lichid, fara a o mesteca. La nevoie, tabletele pot fi injumatatite.

Indicatie pentru diabetici:
1 tableta corespunde la 0,6 kcal / 3,0 kJ.

Precautii

Doza zilnica recomandata nu trebuie depasita.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat.

Se recomanda utilizarea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C.

Consulta prospectul complet AICI

Doza de yuga

Doza de yuga: Supliment alimentar. Un aport optim de vitamine si elemente minerale este o premiza importanta pentru bunastarea si performantele organismului nostru.

Indicatii si recomandari: Important pentru oase, musculatura, piele, par si sistemul imunitar.

SKU 00038-1035065
EAN 4009932761597
Brand Doppelherz
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Doppelherz Aktiv Minerale pentru femei, 30tb, Depozit faze, Doppelherz
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.