Gel contur ochi, 15g, Dr. Brandt, Needles No More® NO MORE BAGGAGE®

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 137,09 Lei 142,80 Lei
Descriere produs

Gelul contur de la Dr.Brandt scade aspectul de pungi sub ochi, oboseala si cearcanele. Restabileste un contur al ochilor, lasand un aspect tanar, fin si catifelat. Ajuta la protectia impotriva agentilor iritanti si poluanti.

Ingrediente cheie:

- Tehnologie Filmatrix: formeaza un film invizibil, ca o a doua piele, care strange aspectul conturului ochilor pentru un aspect vizual mai fin in cateva minute.
- Peptide: restabilesc aspectul elasticitatii si fermitatii, sustinand in acelasi timp pielea si ajutand la reducerea aspectului pungilor, cearcanelor si ridurilor de sub ochi.
- Cocktail-uri cu cafeina si extracte botanice: ajuta la reducerea aspectului de umflaturi si la scaderea intensitatii cearcanelor.
Tehnologia noastra exclusiva Filmatrix formeaza un film biomimetic invizibil pe suprafata pielii. In cateva minute, strange si netezeste conturul sub ochi pentru a reduce vizual aspectul pungilor sub ochi si a cearcanelor pentru un aspect imediat mai luminos, bine odihnit.

Mod de utilizare: Aplicati o cantitate mica, cu degetul inelar, direct pe pungi si ceracane, dupa ce ati aplicat o crema hidratanta de ochi. Folositi-o singura sau sub machiaj. Pentru cele mai bune rezultate, lasati-o sa se usuce intre aplicari. Reaplicati la nevoie.

Mod de prezentare: 15g.

Doza de yuga

Doza de yuga: O solutie avansata pentru ochi, care minimizeaza rapid aspectul pungilor de sub ochi si cearcanelor, pastrand in acelasi timp un aspect tanar.

Indicatii si recomandari: Recomandat pentru tipul de piele: normal, combinat si gras.

SKU 00038-1029202
EAN 9900000597801
Brand Dr. Brandt
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Gel contur ochi, 15g, Dr. Brandt, Needles No More® NO MORE BAGGAGE®
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.