Echinacea cu soc, 30 capsule, Zenyth

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 20,10 Lei 25,13 Lei
Descriere produs

Echinacea cu soc si muscata africana este o formula complexa, cu efect sinergic, recomandata in infectii virale din sfera respiratorie (raceala, gripa). Formula are efect imunostimulator, de calmare a inflamatiei gatului, faringelui si corzilor vocale si de redare a confortului respirator. Produsul echinacea cu soc si muscata africana reuneste unele dintre cele mai eficiente ingrediente cu efect imunostimulator, antiviral si antibacterian:Echinacea cu soc si muscata africana este o formula complexa, cu efect sinergic, recomandata in infectii virale din sfera respiratorie (raceala, gripa). Formula are efect imunostimulator, de calmare a inflamatiei gatului, faringelui si corzilor vocale si de redare a confortului respirator. Produsul echinacea cu soc si muscata africana reuneste unele dintre cele mai eficiente ingrediente cu efect imunostimulator, antiviral si antibacterian:

Echinacea este una dintre cele mai studiate plante cu efect de protejare a imunitatii, cu proprietati antibacteriene, antivirale si antifungice. Produsul contine doua tipuri de echinacea: echinacea angustifolia (antibiotic usor, antifungic) si echinacea purpurea (antiinflamator, imunostimulator, antibacterian, antiviral si antifungic).

Socul contribuie la reducerea simptomelor cu care ne confruntam in virozele respiratorii: nas infundat, curgerea nasului, tuse, stranut, senzatie de presiune la nivelul sinusurilor si fruntii, tensiune musculara. Socul este si un bun expectorant, ajuta la fluidificarea si eliminarea secretiilor bronsice, traheale si nazale.

Muscata africana (pelargonium sidoides) este foarte eficienta in ameliorarea unor probleme respiratorii (tuse, durere in gat), unor tulburari gastrointestinale (diaree), unor tulburari hepatice si dismenoreei. In prezent, muscata africana este utilizata in tratamentul bronsitei, sinuzitei si, bineinteles, racelilor comune pentru a reduce durata si severitatea simptomelor.

Vitamina c si zinc: studiile au aratat ca asocierea de vitamina c si zinc la persoanele cu raceala comuna contribuie la reducerea semnificativa a rinoreei. Vitamina c in asociere cu zincul amelioreaza simptomele si scurteaza durata infectiilor tractului respirator.
Extractul de goldenseal, standardizat in berberina, este unul dintre cele mai puternice antibiotice si antibacteriene naturale. Goldenseal este eficient deopotriva in raceli si alte viroze respiratorii, in diareea cronica determinata de bacterii (vibrio cholera, escherichia coli), fungi si protozoare.

Andrographis, planta cunoscuta si ca echinacea indiana, se utilizeaza traditional in medicina veche chineza si indiana ca antipiretic, pentru ameliorarea si reducerea severitatii si a duratei simptomelor racelilor obisnuite, sinuzita, bronsita, faringotonsilita, pneumonie, tuse convulsiva, otita medie, pentru atenuarea febrei, tusei si durerilor de gat.

Doze si mod de administrare

Adulti: 1-2 cps x 2 ori/zi.

Doza maxima: 8 cps/zi, la recomandarea specialistului.

Copii de peste 12 ani: 1 cps x 2 ori/zi.

A se administra 14 zile fara intrerupere. Se poate relua cura dupa o pauza de 30 de zile. Se pot face 2-4 cure pe an.

Atentionari si precautii

Nerecomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente, celor cu boli autoimune.

Copiii sub 12 ani vor cere sfatul specialistului. Vitamina c in exces poate avea efect laxativ.

Doza de yuga

Doza de yuga: Echinacea cu soc si muscata africana util in infectii respiratorii, efect de calmare pentru gat, faringe si corzile vocale.

Indicatii si recomandari: Benefic pentru intarirea imunitatii, reducerea perioadei de boala in raceala si gripa, evitarea complicatiilor infectiilor respiratorii, sanatatea sistemului respirator in sezonul rece, confort respirator in raceala si gripa. Are actiune calmanta pentru gat, faringe si corzile vocale.

SKU 00038-1036341
EAN 5941872401784
Brand Zenyth
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Echinacea cu soc, 30 capsule, Zenyth
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.