Amestec de condimente " Africa Style", ECO, BIO, 100g, Gefro

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

17,04 Lei
Descriere produs

Produs vegan, fara gluten, fara lactoza si fara ulei de palmier.

Caracteristici: Amestec de condimente „AFRICA STYLE”Un amestec de condimente exotice ce combina nuca de cocos si prospetimea merelor pentru a crea experiente de gust complet noi. Se foloseste pentru a rafina mancaruri cu carne si orez, pentru a condimenta cuscus si legume, pentru sosuri si multe alte idei. 

Ingrediente: • legume (pudra de rosii, ceapa, paprika, pastarnac, fenicul),• sare de mare,• condimente (chimen, turmeric, coriandru, ardei iute, ghimbir, usturoi, galangal, scortisoara, cuisoare),• zahar din trestie,• extract de drojdie,• ulei de floarea soarelui,• acidifiant: acid citric,• pulbere de mere,• ierburi (hasmatuchi, cimbru, busuioc),• faina de orez,• fulgi de nuca de cocos,• agent anti-aglomerare: acid silicic.

Utilizare :Amestec de condimente „AFRICA STYLE” se utilizeaza pentru a condimenta mancaruri cu carne si orez, pentru a condimenta cuscus si legume, pentru sosuri si multe alte idei. 

Atentionari si precautii: Conditii de pastrare: loc uscat, ferit de caldura.
A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Va recomandam insistent sa cititi cu atentie toate informatiile si/sau prospectele produselor pe care doriti sa le cumparati.
Noi credem cu tarie ca o alimentatie sanatoasa este cel mai bun mijloc de prevenire a multor boli, dar si o cale de redobandire a sanatatii pierdute, de multe ori din cauza unei alimentatii deficitare. Va reco-mandam produse certificate organic (= fara E-uri) comercializate de firma noastra. Garantam pentru ele!
Efectele produselor variaza de la o persoana la alta in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va medicului dumneavoastra.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Preocupati constant sa oferim copiilor nostri produse sanatoase, am alergat mereu dupa surse de incredere de unde sa ne asiguram nu doar alimente ecologice, dar si produse eco pentru nevoile de zi cu zi ale oricarei familii. Intr-o lume cu un ritm alert de viata, devenise deja obositor sa gestionam multitudinea de surse din care trebuia sa ne comandam lucrurile pe care ni le doream. Tocmai de aceea, am adus si vom continua sa aducem sub umbrela Yuga o gama cat mai variata de produse pentru ca voi sa puteti comanda orice aveti nevoie dintr-un singur loc, economisind timp, bani si taxe de transport.

SKU 00038-1005740
Brand GEFRO
EAN 4250589701836
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Amestec de condimente " Africa Style", ECO, BIO, 100g, Gefro
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.