Ceai din flori de musetel, 80g, BIO, LEBENSBAUM

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

30,99 Lei
Descriere produs

Museteleul este una dintre cele mai vechi si iubite plante de cultura, fiind nelipsit din orice casa. Ea creste si flora spontana dea lungul cararilor si pe marginea drumurilor. Descoperiti cat de universal si de binefacator este ceaiul de musetel si savurati intregul an o briza din vara proaspata. Recomandam sa il aveti intotdeauna la indemana!

 Ingrediente: flori de musetel uscat din culturi certificate ecologic. In fiecare infuzie florile de musetel autentice isi desfasoara aroma blanda si forta binefacatoare.

Mod de preparare: intr-o ceasca de ceai puneti o lingurita de flori de musetel si apoi turnati apa fierbinte, lasati la infuzat 7-10 minute.

Garantia calitatii:

100% culturi certificate ecologic Fara adaos de arome Nemodificat genetic Control strict de calitate Produs prietenos cu mediul inconjurator Produsul provine din comert echitabil

Mod de prezentare: 80 g

Mod de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.

Doza de yuga

Doza de yuga:

Florile dulci sunt extrem de versatile in aplicarea lor si este folosit de bunici ca un ceai de ”bun la toate”. Savurat cu miere si lamaie, ceaiul de musetel este de nelipsit mai ales in sezonul rece.

Indicatii si recomandari: Ceaiul de musetel este folosit des si pentru ameliorarea inflamatiilor cavitatii bucale sau a gingiilor, dar si ca sedativ pentru a reduce anxietatea. Are unele efecte de relaxare a problemelor digestive, intre care starile de greata, diareea si indigestia.

SKU 00038-1010204
Brand LEBENSBAUM
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai din flori de musetel, 80g, BIO, LEBENSBAUM
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.