Patrunjel maruntit BIO, (frunze) 20g Pronat

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 3,96 Lei 5,65 Lei
Descriere produs

Patrunjelul  este, fara indoiala, una dintre cele mai consumate plante aromatice de la noi. In bucatarie, poate spori aromele a numeroase preparate, datorita gustului sau, care se potriveste aproape tuturor combinatiilor. 

Contine mai multa vitamina C decat anumite citrice precum lamaia sau portocala, dar este bogat si in vitamina A, B1, B2, B3, B5, B6, K si E. 

Patrunjelul este bogat in fier, contine mai mult fier decat spanac, dar si mai mult fluor decat orice alt aliment, iar asta il face un aliment de nadejde pentru mentinerea unei danturi si a unei osaturi puternice. 

 

INGREDIENTE: 

Patrunjel din culturi certificate ecologic. 

Doza de yuga

Doza de yuga: Din cele mai vechi timpuri, a fost planta universala in bucataria europeana pentru supe, sosuri, legume si vase de peste. Si, de asemenea, va ajuta sa creati un sos gustos pentru salate, in cel mai scurt timp. 

Indicatii si recomandari: a se pastra la loc uscat si racoros. 

Frunzele si tulpina de patrunjel ajuta la eliminarea toxinelor din corp, protejarea ficatului si distrugerea germenilor patogeni. 

Substantele pe care patrunjelul le contine au ajutat dintotdeauna in calmarea simtpomelor premenopauzei, in intarzierile menstruatiei ori lipsa ciclului menstural, dar si in reglarea dezechilibrelor hormonale, durerilor si crampelor menstruale si in reglarea fluxului menstrual. Patrunjelul a fost folosit inca din antichitate in cazul femeilor infertile, pentru imbunatatirea activitatii ovarelor, dar si pentru a asigura fertilitatea. 

SKU 00038-1008126
Brand Pronat
EAN 6426309005968
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Patrunjel maruntit BIO, (frunze) 20g Pronat
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.