Piure ECo Hippis, rodie, mere, zmerua si acerola, 100g, Hipp

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

5,99 Lei
Descriere produs

Amestec din 100% fructe, sub forma de piure.

Merele sunt cunoscute pentru lista impresionanta de fitonutrimente (flavonoide si polifenoli) si antioxidanti pe care studiile le indica drept componente esentiale in cresterea si dezvoltarea normala, dar si pentru starea de sanatate in ansamblu.

Rodia are putine calorii, este bogata in vitaminele B (B3, B5, B6, B2, B1) Vitamina C, Vitamina E, Vitamina K si minerale: sodiu, potasiu, calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, seleniu, zinc si acid folic. Acest fruct contine de 3 ori mai multi antioxidanti decat vinul rosu sau ceaiul verde. Rodia este considerata unul din fructele bogate in fibre.

Zmeura  are un nivel semnificativ ridicat de substante fitochimice: flavonoide fenolice, precum antocianine, acid elagic (tanin), quercetina, acid galic, cianidina, pelargonidina, catechine, kaempferol și acid salicili.

Pe langa vitamina C, fructele de Acerola sunt si o sursa de vitamina A (4.300-12.500 UI/100 g) ce poate concura in anumite conditii cu morcovii (11.000 UI/100 g).

Doza de yuga

Doza de yuga: Piureul ECO Hippis, rodie, mere, zmerua si acerola este gustarea ideala pentru micutul tau. Sanatoasa si plina de vitamine.

Indicatii si recomandari: Este recomandata copiilor peste 1 an.

SKU 00038-4189574
EAN 4062300319882
Brand Hipp
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Piure ECo Hippis, rodie, mere, zmerua si acerola, 100g, Hipp
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.