Elm 11 (ulm) 20ml, picaturi, Bach

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 49,33 Lei 52,70 Lei
Descriere produs

Descriere produs

Terapia Bach cu esente florale „The Original Bach Remedies” este o metoda sigura si naturala de vindecare descoperita in Anglia de Dr. Edward Bach in perioada anilor 1920-1930. Aceste remedii restabilesc usor echilibrul intre minte si corp prin eliminarea unor emotii negative, precum frica, griji, ura si indecizie, care interfereaza cu echilibrul fiintei umane privita ca intreg. 

Ingrediente:

99,8% alcool (27% vol.), 0.2% C5 extract floral de Ulmus procera

Mod de administrare:

  • pentru o singura esenta: 2 picaturi intr-un pahar cu lichid, care se bea pe parcursul unei zile in 4 prize
  • pentru amestecuri de mai multe esente: adaugati cate 2 picaturi din fiecare esenta (puteti amesteca maxim 7 esente) in 30ml apa si consumati cate 4 picaturi de 4 ori pe zi.

Mod de utilizare:

  • Puteti face tratamente cu amestecuri realizate din pana la 6-7 remedii florale diferite. Pentru aceasta, puneti intr-o sticluta „Bach Mixing Bottle” de 30 ml cate 2 picaturi din fiecare remediu ales, adaugati eventual pentru conservare 1 lingurita de alcool, otet de mere sau glicerina vegetala, si la final umpleti sticluta cu apa de izvor. Luati din acest amestec cate 4 picaturi de 4 ori pe zi, pana va simtiti mai bine.
  • In diminetile in care va treziti simtindu-va mai putin in forma, puteti adauga 1-2 picaturi de remediu floral Bach intr-un pahar cu apa de izvor sau lichidul pe care obisnuiti sa-l consumati si apoi luati mici inghitituri din el pe parcursul zilei, pana va simtiti mai bine.
  • Rescue Remedy se poate lua de cate ori este nevoie, punand din el 4 picaturi direct pe limba sau 2-4 picaturi intr-un pahar cu apa de izvor care se bea apoi cu mici inghitituri pe parcursul zilei.

Ultima actualizare: 30.06.2022

Doza de yuga

Doza de yuga: „Pentru cei care muncesc bine, isi urmeaza chemarea vietii si spera sa realizeze ceva important, deseori in folosul umanitatii. Uneori pot traversa perioade de depresie cand simt ca sarcina pe care si-au asumat-o este prea dificila, depasind puterea unei fiinte umane.” Dr. Edward Bach

Indicatii si recomandari: 

  • pentru persoanele coplesite de probleme, deprimate, este mult prea mult de facut si simt ca nu pot sa le faca bine pe toate;
  • pentru animalele/animalele de companie – coplesite de un sentiment de responsabilitate datorat unei circumstante temporare, isi abandoneaza culcusul.
SKU 00038-19958859
EAN 5000488103113
Brand Bach
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Elm 11 (ulm) 20ml, picaturi, Bach
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.