Gel de dus natural cu miere si scortisoara, 250ml, Eolia

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

25,00 Lei
Descriere produs

Ingrediente cheie ● Ulei de masline ● Miere ● Scortisoara

Lasa pielea matasoasa si curata.

Utilizare

Aplicati o cantitate mica pe pielea umeda. Clatiti cu multa apa.

Uleiul de masline este foarte hranitor. Pe langa acizii grasi benefici, mai contine si cantitati modeste de vitamina E si K. Uleiul de masline este, de asemenea, incarcat cu antioxidanti puternici.

Ingrediente

aqua(water), sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, peg-4 rapeseedamide, olea europaea (olive) fruit oil, phenoxyethanol, alpha-iso-methyl ionone, amyl cinammal, coumarin, hexyl cinnamaldehyde, linalool. 

Produsele Eolia sunt cosmetice naturale, organice, hand made pe baza de ulei de masline extra virgin laconian, ceara de albine pura si ierburi din Taigetos. Formulele produselor Eolia Cosmetics au un continut de peste 90% ingrediente naturale si nu contin parabeni. Produsele de acest tip nu au adaosuri de sinteza si provin din plante crescute fara pesticide sau fertilizatori ori din organisme modificate genetic.

Gama de produse Eolia este una variata ce are cate o aroma naturala de flori sau fructe pentru fiecare lotiune de corp, unt de corp, crema de fata, ser pentru fata, crema de maini, gel de dus, ulei de corp, sapun de fata si de corp, scrub,masca de fata, apa micelara si balsam de buze.

Produsele sunt pe baza de ingrediente naturale cum ar fi: ulei de masline extra virgin, prest la rece, ulei de argan, acid hialuronic sau ceara de albine pura.

Doza de yuga

Doza de yuga: Gel de dus aromatic cu agenti de hidratare. Curata usor pielea, lasand-o matasoasa fara sa deshidrateze. Parfumul dulce de miere cu note calde de scortisoara, nuci, miere si cuisoare, este combinatia ideala pentru o iarna dulce picanta.

Indicatii si recomandari: Se recomanda pentru toate tipurile de piele.

SKU 00038-1038514
EAN 5213004371297
Brand Eolia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Gel de dus natural cu miere si scortisoara, 250ml, Eolia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.