Masca detoxifianta, Skin Care Detox, 50ml, ERIC FAVRE

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 25,40 Lei 28,23 Lei
Descriere produs

Ingrediente active:

KAOLIN- argila alba este un mineral din familia filosilicatilor. Este alcatuita din silicat de aluminiu hidratat, iar culoarea sa alba se datoreaza continutului ridicat de alumina (aproximativ 23%), renumit pentru proprietatile sale de vindecare.


Argila verde- este un mineral din familia filosilicatilor. Este alcatuit din silicat de aluminiu hidratat, iar culoarea sa verde se datoreaza continutului ridicat in oxid de fier. Argila verde este un foarte bun absorbant si este ideal pentru tenul cu exces de sebum.


Zinc- prezent sub doua forme: oxid de zinc si zinc PCA. Zincul este un ingredient antifungic, protector si antibacterian si promoveaza vindecarea epidermei. Este ideal pentru oprirea dezvoltarii bacteriene si pentru regenerarea activa a epidermei lezate de urmele de acnee.
Hamamelis- ingredient ce stimuleaza micro-circulatia si tonifica pielea, calmeaza epiderma agresata si are un rol astringent.


Pantenol- alcool similar acidului pantotenic (vitamina B5) sau provitamina B5. Prezent sub forma de Dexpantenol (forma biologic activa), este bine absorbit, creste hidratarea, reduce inflamatia, reduce senzatia de prurit si sustine vindecarea tegumentelor.

Doza de yuga

Doza de yuga: Formula sa combate acneea, imbunatateste micro-circulatia si are efect anti-inflamator. Curata eficient pielea.
Mod de utilizare: se aplica o data pe saptamana, pe pielea curatata in prealabil. Se distribuie in strat mediu pe fata, gat si decolteu. Se indeparteaza cu apa dupa 20 de minute.

SKU 00038-1027205
EAN 3760162573749
Brand Eric Favre
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Masca detoxifianta, Skin Care Detox, 50ml, ERIC FAVRE
ca