Eros Spray, 30ml, Pro Natura

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

7,49 Lei
Descriere produs

Psihologii si istoricii spun ca baza unei societati o reprezinta cuplul deoarece atunci cand doi oameni se unesc, reusesc sa redea viata pe pamant, reusesc sa depaseasca problemele si provocarile la care ii supune societatea, reusesc sa se bucure mai mult de viata.
Cele mai multe probleme intr-un cuplu apar din cauza relatiilor sexuale care, odata cu trecerea timpului, se consuma tot mai rar, iar performantele sexuale scad.
Dr. Ionut Moraru, vine in sprijinul acelora dintre dumneavoastra care doriti sa va imbunatatiti performantele sexuale si va propune un nou produs: EROS Spray erotic herbs.

Ingrediente: Ginseng rosu (Panax quinquefolius), Guarana (Paullinia cupana), Horny goat weed (Epimedium brevicornum), Capsici, Tribulus terrestris, Ginkgo biloba, Damiana (Turnera diffusa)

 

Mod de administrare: Sublingual, de 2 ori/zi, dimineata si seara, timp de 2-3 saptamani/luna, in cure repetate; 4-5 puffuri cu 30 de minute inainte de actul sexual.

Atentionari: Precautii in cazul bolilor cardiovasculare si a afectiunilor de prostata

 

Prezentare: 30 ml.

Doza de yuga

Doza de yuga: Acest produs are la baza Epimedium – una din cele mai apreciate plante ale farmacopeei chineze, “hraneste rinichiul si intareste Yang-ul”. Produsul este excelent tonic si afrodisiac, complexul de principii active mareste fluxul sanguin in zona pelvina, stimuland erectia si imbunatatind astfel performantele sexuale.

 

Indicarii si recomandari: A nu se lasa la indemana copiilor!

SKU 00038-1030042
EAN 6420488013370
Brand PRO Natura
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Eros Spray, 30ml, Pro Natura
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.