Faina de hrisca coapta, 500g, SOLARIS

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

15,90 Lei
Descriere produs

Faina macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade. Hrisca este o cereala cu popularitate crescuta in Ucraina, Rusia, Bucovina.

Ingrediente: 100% faina de hrisca macinata lent pe moara cu pietre

Prin macinarea lenta intr-o moara din lemn cu pietre, medota intrebuintata din cele mai vechi timpuri, se pastreaza nealterate calitatile boabelor de cereale. Faina rezultata este proaspata, neoxidata, deoarece nici boabele si nici faina nu intra in contct cu partile metalice, iar datorita vitezei mici de macinare, produsul nu se incalzeste, taratele nu sunt separate de miez, obtinandu-se o valoare nutritionala ridicata cu gust foarte placut.

Compozitie: Principalii constituenti cunoscuri : proteine ( acizi aminatu pretiosi – histidina, arginina, lizina, cistina, triptofan) ; materii amilacee; materii grase; vitamina P; rutina, saruri minerale – (mai mult decat in grau), fosfor , magneziu

Proprietati:
- Energetic si nutritive
- Ocrotitor vascular (rutina)

Conditii de pastrare: La loc uscat si racoros

Atentionari si precautii: Produsul poate contine gluten. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte susan, telina

Continut: 500g

Doza de yuga

Doza de yuga: Faina de hrisca face clatitele delicioase si hranitoare si este folosita intens in bucataria orientala. Insa, pentru un gust deosebit combinat cu substante nutritive nimic nu intrece clatitele traditionale rusesti cunoscute sub numele de blini, delicioase mai ales alaturi de un ceai de lamaie.

Indicatii si recomandari: Cu toate ca este unanim considerata cereala hrisca este de fapt o samanta, bogata in flavonoid-gligozidul cunoscut ca rutina.Acesta intareste si tonifiaza peretii celor mai mici vase de sange, capilarele, facand hrisca utila in caz de degeraturi si pentru fragilitatea capilarelor. De asemnea, terapeutii naturisti o recomanda pentru tratamentul venelor varicoase. Rutina este un ajutor excelent in tratamentul tensiunii arteriale mari si pentru intarirea arterelor.

SKU 00038-1007385
Brand Solaris Plant
EAN 5941828000122
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Faina de hrisca coapta, 500g, SOLARIS
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.