Farmec - crema contur ochi 15ML FARMEC

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

13,41 Lei
Descriere produs

Pe masura ce inaintam in varsta, la nivelul fetei apar tot felul de semne, fie ca vorbim despre cearcane, pungi, riduri fine sau mai pronuntate. Asadar, pentru a ne ingriji zona sensibila din jurul ochilor, avem nevoie de o crema conceputa special in acest sens.

Mod de utilizare: Se aplica gentil fara a freca pe conturul ochilor dimineata si seara pe ten curat conform tehnicii descrise mai jos:

1. Aplicati o cantitate mica de produs pe varful degetelui inelar

2. Tapotati delicat pe zona conturului ochilor si pleaope

3. Aplicati gentil presiune din interiorul zonei ochiului catre exterior

4. In final, aplicati o presiune usoara asupra intregului ochi

benefi:en mai neted, catifelat si luminos.calmeaza iritatiile, cearcanele, estompeaza disconfortul si reduce pungile din jurul ochilor. Scade semnificativ aspectul de iritatie din jurul ochilor.

Mod de prezentare : 15 ml

Uleiul de argan are proprietati hidratante, de protectie a pielii, de emoliere, de catifelare si de hranire a pielii, datorita continutului ridicat de acizi grasi esentiali – omega 6 si 9.

Vitamina A completeaza actiunea cremei de ochi, fiind un antioxidant natural eficient ce contribuie la combaterea proceselor de imbatranire, cu manifestarile lor cele mai diverse -linii fine si riduri, scaderea tonicitatii pielii, pete pigmentare, pierderea luminozitatii si stralucirii tenului.

Aceste principii active previn aparitia liniilor fine si a ridurilor, atenueaza ridurile existente, amelioreaza aspectul epidermei din jurul ochilor, care va fi mult mai neteda, catifelata si luminoasa.

Atentionari si precautii:

Nu lasati la indemana copiilor! Nu ingerati! In cazul inghitirii, consultati imediat un medic si prezentati medicu

Doza de yuga

Doza de yuga: Zona ochilor reprezinta partea subtire, sensibila si delicata , zona perioculara avand nevoie de o ingrijire speciala.Epiderma din jurul ochilor are doar 0,33- 0,36 mm grosime , comparativ cu pielea de pe retul fetei, care are intre 1 si 1,6 mm grosime.

 Indicatii si recomandari: Hidratare, fermitatea tenului mai neted, catifelat si luminos.ajuta si la calmarea iritatiile, cearcanele, estompeaza disconfortul si reduce pungile din jurul ochilor. Scade semnificativ aspectul de iritatie din jurul ochilor.

SKU 00038-1009394
Brand Farmec
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Farmec - crema contur ochi 15ML FARMEC
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.