Farmec - demachiant 2 in 1 200ML FARMEC

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 11,68 Lei 12,69 Lei
Descriere produs

Cu ajutorul demachiantului 2 in 1 Farmec avand in compozitie formula bifazica asigura indepartarea rapida si usoara a machiajului, chiar si a celui rezistent la apa.

Uleiul de argan este unul dintre cele mai bine pastrate secrete cosmetice ale femeilor marocane. Este numit “lichidul de aur“ de catre expertii in frumusete datorita efectelor pozitive pe care acesta le are in intretinerea, frumusetea si sanatatea pielii si parului.

Uleiul de argan aduce un aport important de substante nutritive care joaca un rol esential in restaurarea barierei hidro-lipidice protectoare, in cresterea elasticitatii si a gradului de hidratare al pielii..

Mod de utilizare: Agitati inainte de folosire si aplicati pe o discheta demachianta. Cu miscari blande, dinspre interior spre exterior, indepartati machiajul ochilor si buzelor.

Mod de prezentare: 200 ml 

Atentionari si precautii

Nu se clateste, se foloseste ca atare (nediluat). Exclusiv pentru uz extern

Doza de yuga

Doza de yuga: Demachiantul 2 in 1 avand o formula imbogatita cu ulei de argan este un produs eficient de indepartare a tuturor tipurilor de machiaj, chiar si a celui rezistent la transfer, de curatare a tenului si eliminare a impuritatilor si urmelor de poluare

Indicatii si reoomandari: Demachierea ochilor este mai placuta folosind acest produs delicat, formulat fara parfum si imbogatit cu Ulei de argan, care joaca un rol important in emolierea si refacerea stratului hidrolipidic al pielii.

SKU 00038-1009409
EAN 5943000094974
Brand Farmec
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Farmec - demachiant 2 in 1 200ML FARMEC
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.