Fier Chelat, 20 capsule, Laboratoarele Remedia

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 11,59 Lei 12,49 Lei
Descriere produs

Ferrochel® (bisglicinat feros chelat) este produsul firmei Albion din S.U.A. si reprezinta o solutie mai buna pentru a asigura necesarul de fier al organismului. Acesta are o structura moleculara care permite organismului sa controleze cantitatea de fier absorbita, astfel incat sa preia doar atat cat este necesar. Bisglicinatul feros nu interactioneaza cu alte elemente nutritive, nu impiedica absorbtia de calciu, vitamina E, vitamina C, nu are gust neplacut. De asemenea, bisglicinatul feros are tolerabilitate si absorbtie crescuta la doze mici, nu permite aparitia efectelor neplacute la nivelul sistemului digestiv (constipatie, iritatie gastrica, greata).
Sarurile de fier anorganice, folosite in mod obisnuit pentru producerea suplimentelor alimentare, au biodisponibilitate scazuta si pot determina aparitia de efecte secundare, cum ar fi: constipatie, iritatie gastrica, greata.

Ingrediente/capsula:
Ferrochel® (Bisglicinat feros chelat), furnizand 14 mg fier.

Mod de administrare:
1 capsula pe zi, in timpul mesei.

Atentionari si precautii:
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original, ferit de umiditate si lumina.

Doza de yuga

Doza de yuga: Fierul este un nutrient esential pentru organismul uman, avand un rol important in functionarea normala a sistemului imunitar, necesar pentru sanatatea cardiovasculara si dezvoltarea cognitiva.

Indicatii si recomandari: In cazul unor afectiuni cronice sau al urmarii unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar inaintea administrarii acestui produs.

SKU 00038-1027056
EAN 9789730267006
Brand Laboratoarele Remedia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Fier Chelat, 20 capsule, Laboratoarele Remedia
ca