Lotiune intima, 300ml, Friendly Organic

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 23,00 Lei 26,30 Lei
Descriere produs

Friendly Organic Lotiune pentru Igiena Intima. Extract de Musetel Organic .

Instructiuni: Se aplica pe pielea umeda si se clateste cu apa calda. Doar pentru uz extern. Testat dermatologic pentru pielea sensibila.  Nu contine parabeni, alcool sau aapun alcalin, SLES sau coloranti.  In timp prezenta ingredientelor pe baza de plante poate produce o mica schimbare a culorii produsului, dar care nu altereaza si nu diminueaza in nici un fel calitatea, siguranta si performanta produsului.  * Din ulei organic de masline . ** Din agricultura organica.

Ingrediente: Apa, glicerina, sodiu lauroil sarcozinat, Olivamidopropyl Betaina *, lauril sulfat de amoniu, Cocamidopropil betaina, Caprylyl / capril Glucoside, lauril Glucoside, Chamomilla recutita (Matricaria) Extract de flori **, acid lactic, Coco -Glucoside, gliceril oleat, clorura de sodiu, Panthenol, parfum (Fragrance), benzoat de sodiu, sorbat de potasiu. PRODUSELE FRIENDLY ORGANIC SUNT CERTIFICATE DE CATRE ICEA. Fabricat in Italia.

Prezentare: 300ml.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Este un produs ideal pentru pielea sensibila datorata ph-ului sau in echilibru.

Indicatii si recomandari: Aceasta lotiune delicata intima, formulata cu extract de musetel organic, a fost conceputa pentru igiena zonei intime delicate.

SKU 00038-1005092
EAN 8680088181888
Brand Friendly Organic
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Lotiune intima, 300ml, Friendly Organic
ca