Geanta accesorii bebe, Sandra, compartimentata, Light & Dark Grey ,LORELLI

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

96,28 Lei
Descriere produs

Caracteristici :Fabricata din tesatura textila cu fibre din poliester. Rezistenta la uzura si impermeabila. Compartimentul principal dotat cu fermoar dublu.Prevazuta cu salteluta de schimbat scutece, cu dublura PVC, pentru o curatare si intretinere igienica. Spatiu interior generos, echipat cu buzunare pentru o organizare cat mai buna.

Geanta contine un compartiment principal de mari dimensiuni si 2 buzunare interioare, utile pentru transportul diferitelor accesorii.Buzunar frontal exterior, impermeabil, cu inchidere prin fermoar.Prevazuta cu bretea ajustabila pentru umar si 2 bretele scurte laterale cu prindere prin capse metalice, pentru fixarea gentii pe orice cadru de carucior.

Spalare manuala la 30 grade Celsius.

Dimensiuni geanta: 45 x 31 x 15 cm

Doza de yuga

Doza de yuga: Geanta Sandra este un model practic si util, cu design elegant, pentru transportarea accesoriilor necesare pe timpul plimbarilor sau calatoriilor cu copilul.Se va potrivi cu tot ce este necesar nu numai pentru bebelusi, ci si pentru tine, deoarece te va elibera de inconvenientul de a purta poseta. Vei fi surprinsa de cate lucruri necesare se aduna pentru a petrece timpul cu copilul afara.

SKU 00038-1012042
EAN 3800151990239
Brand Lorelli
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Geanta accesorii bebe, Sandra, compartimentata, Light & Dark Grey ,LORELLI
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.