Gel de dus aloe si unt de shea, 500 ml, VIVA NATURA

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 25,00 Lei 49,99 Lei
Descriere produs

Hipoalergenic – Formula biodegradabila.

Pentru ingrijirea zilnica a corpului. Pentru bebe, copii, dar si pentru parinti.

Ingrediente: 99% natural si de origine naturala! Procesat la rece – fara parabeni, fara fenoxietanol, SLS. Testat dermatologic.

Proprietati: Squalane are lipide asemanatoare pielii ceea ce ii confera o absorbtie imediata la nivel cutanat cu proprietati emoliente fara a crea un strat unsuros sau lipicios. Coco-glucozida este un surfactant natural, bland, actioneaza ca un agent de spumare excelent, creand o spuma neteda, de lux, conceput special pentru pielea sensibila. Untul de shea catifeleaza si calmeaza pielea, ii intareste bariera de protectie. Toleranta cutanata si oculara excelenta.

Extractul concentrat din galbenele, patlagina si musetel, calmeaza pielea bebelusului. Aloe vera contribuie la mentinerea echilibrului hidric al pielii.

Mod de folosire: Se toarna o cantitate mica de produs in palma si se maseaza corpul copilului dupa umezire pentru a face spuma, apoi clatim abundent.

 

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Gelul de dus natural Bebe Drag este special creat pentru a proteja pielea bebelusului sustinand stratul protector natural al pielii. Textura sa usoara curata delicat, iar ingredientele active asigura la nivelul pielii senzatie de emoliere si hidratare.

 

Indicatii: Pielea copilului este delicata si sensibila, se poate deshidrata foarte repede deoarece pelicula hidrolipidica nu este dezvoltata suficient.

SKU 00038-1009621
EAN 6426497000691
Brand VIVA NATURA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Gel de dus aloe si unt de shea, 500 ml, VIVA NATURA
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.