Gel de dus hidratant cu menta si zmeura, 500ml BIO Oma Gerthrude

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

20,89 Lei
Descriere produs

Linia de produse naturale Rezepte der Oma Gertrude (in traducere Retetele bunicii Gertrude) a fost inspirata din retetele traditionale nemtesti de ingrijire. Produsele Oma Gertrude sunt naturale in proportie de peste 95%, foarte economice si convenabile, produse in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate si netestate pe animale.

Ingrediente naturale : Extractul organic de zmeura hraneste pielea si o satureaza cu vitamine si antioxidanti, asigurand un nivel optim de umiditate si  Extractul de menta organica incarca pielea cu energie, marind proprietatile protectoare,  zmeura contine acid ellagic, antociani, vitamina E, flavonoide si acizi organici

Mod de prezentare: 500 ml

Doza de yuga

Doza de yuga: Gelul contine ingrediente naturale active care hidrateaza si ingrijesc pielea, lasand o senzatie de prospetime si confort. Extractul organic de zmeura contine nutrienti, vitamine si antioxidanti, asigurand un nivel optim de hidratare la nivelul pielii. Extractul organic de menta are proprietati antiseptice si aduce un plus de energie.

Indicatii si recomandari : Gelul curata delicat si ingrijeste pielea, oferind senzatia de prospetime si confort,regenereaza pielea,  hraneste si intinereste pielea, tonifica pielea, imbunatateste fluxul sanguin,  reface si hidrateaza, oferind un miros delicat de menta.

SKU 00038-1027626
EAN 4744183014947
Brand Oma Gertrude
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Gel de dus hidratant cu menta si zmeura, 500ml BIO Oma Gerthrude
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.