Gel de dus nutritiv cu piersica si vanilie, 500ml, BIO Oma Gertrude

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

15,11 Lei
Descriere produs

Linia de produse naturale Rezepte der Oma Gertrude (in traducere Retetele bunicii Gertrude) a fost inspirata din retetele traditionale nemtesti de ingrijire. Produsele Oma Gertrude sunt naturale in proportie de peste 95%, foarte economice si convenabile, produse in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate si netestate pe animale.

Ingrediente : Extractul organic de piersici ce contine o multime de acizi grasi, vitamine si minerale, care satureaza pielea cu nutrienti, stimuleaza metabolismul celular, sporesc elasticitatea, elimina si revigoreaza pielea, imbunatateste culoarea fetei, promoveaza hidratarea naturala a pielii, vitaminizand-o, are un efect antioxidant usor si extractul organic de vanilie hidrateaza pielea, imbunatateste tonul pielii, o face moale si catifelata. Contine un parfum natural de vanilie.

Mod de prezentare: 500 ml

Doza de yuga

Doza de yuga: Gelul de dus contine ingrediente naturale active care curata cu blandete si aduc nutrienti valorosi, dar si o aroma delicata. Extractul organic de piersica este bogat in acizi grasi esentiali, vitamine si minerale care hranesc pielea, stimuleaza metabolismul celular si sporesc elasticitatea. Extractul organic de vanilie imbunatateste tonusul pielii, lasand-o moale si catifelata

SKU 00038-1027627
EAN 4744183015012
Brand Oma Gertrude
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Gel de dus nutritiv cu piersica si vanilie, 500ml, BIO Oma Gertrude
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.