Gel de dus fresh 3 in 1, 400ML, Gerovital Men

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 13,14 Lei 14,60 Lei
Descriere produs

Gelul de dus FRESH 3 in 1 Gerovital Men poate fi folosit pentru curatarea fetei, corpului si parului barbatilor, intr-un mod eficient si practic.

Gelul de dus FRESH cu un parfum barbatesc, marin, racoreste si revigoreaza, oferind senzatie de prospetime de lunga durata. Parul ramane suplu si usor de modelat.

 

Mod de utilizare: Se aplica pe pielea uda, masand usor, apoi se limpezeste. Ca sampon, actioneaza eficient pentru curatarea parului si scalpului. Parul se samponeaza masand usor scalpul, apoi se limpezeste bine. Parul ramane curat si stralucitor.

 

Ingrediente: Glicerina de origine vegetala - asigura hidratarea pielii, scalpului si parului; Aquaxyl - imbunatateste functia de bariera a pielii in timp ce creste si continutul epidermal de apa; Provitamina B5 – are proprietatii de hidratare; Menthol - cu usor efect racoritor si energizant, ce revigoreaza simturile.

Doza de yuga

Doza de yuga: Contine principii active atent selectionate, care ajuta la curatarea parului, fetei si corpului. 

 

Recomandari: Pentru o ingrijire perfecta, se recomanda utilizarea gelului de dus alaturi de Deodorantul Antiperspirant Gerovital Men FRESH, ce ofera protectia ideala impotriva transpiratiei si confera pielii un parfum proaspat.

 

SKU 00038-1009493
EAN 5943000103102
Brand Farmec
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Gel de dus fresh 3 in 1, 400ML, Gerovital Men
ca