Ser concentrat cu acid hialuronic, Gerovital

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 73,63 Lei 80,03 Lei
Descriere produs

Mod de utilizare:

 

Serul se utilizeaza dimineata si seara, aplicandu-se doua-trei picaturi pe fata dupa ce aceasta a fost curatata si tonifiata. Se asociaza cu crema de intretinere zilnica.

Se va evita contactul cu ochii! Doar pentru uz extern!

 

Serul concentrat cu Acid Hialuronic 6% este un ser bogat in acid hialuronic cu greutate moleculara mica si mare. Complexul de ingrediente din compozitia serului asigura hidratare intensa, actiune antirid si anti-imperfectiuni pentru toate tipurile de ten.

Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante actionand dual, prin refacerea rezervelor hidrice la suprafata pielii si diminuarea pierderilor transepidermale de apa. Lipozomii cu Acid Hialuronic patrund in piele si umplu ridurile din interior, astfel ridurile si liniile fine fiind mult diminuate.

Alaturi de SOD, Vitamina C este unul dintre cei mai puternici si eficienti antioxidanti naturali cunoscuti, contribuind la blocarea reactiilor oxidative si a proceselor distructive cauzate de acestea. Ajuta la inhibarea formarii excesului de melanina cu atenuarea petelor pigmentare existente si prevenirea aparitiei altora noi.

Lipoceravitul C intareste functia de bariera a pielii prin refacerea straturilor hidro-lipidice si creste capacitatea de retentie de apa a acesteia.

Doza de yuga

Doza de Yuga: Frumusetea consta in ingrijirea zilnica a tenului.

 

Indicatii si recomandari: Tenurile cu tendinta de ridare, deshidratate, terne, pot obtine rezultate evidente cu 2-3 picaturi din acest ser , aplicate dimineata si seara. Un ser concentrat care ajuta la corectarea si mentinerea hidratarii pentru toate tipurile de ten care au nevoie de hidratare suplimentara. In cazul tenului gras, care beneficiaza in mod natural de hidratare, acest ser poate inlocui cu succes o crema de noapte. Pe timpul zilei acest ser poate fi aplicat inainte de machiaj ca baza.

SKU 00038-1009573
Brand Farmec
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ser concentrat cu acid hialuronic, Gerovital
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.