GINKGO BILOBA 120 mg.x30cps.- LAB REMEDIA

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 15,29 Lei 16,99 Lei
Descriere produs

Extractul de Ginkgo Biloba, obtinut din frunze, este un amestec de aproximativ 100 de substante biologic active cu actiune sinergica, cele mai importante fiind: flavonoidele si terpenele (ginkgolide si bilobalide), care ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la functionarea normala a circulatiei (in special la nivel cerebral si al extremitatilor) si la mentinerea capacitatii de concentrare si de memorare, indeosebi la persoanele in varsta, la care declinul cognitiv se manifesta mai pregnant.

Ajuta la functionarea normala a circulatiei la nivelul capilarelor, si a organelor intens vascularizate (inima, ficat, plamani, splina). 

Ingrediente/comprimat
Extract din frunze de Ginkgo Biloba, standardizat la 24% ginkgoflavone si 6% terpene lactonice – 120 mg.

Mod de administrare:
Oral, cate o capsula pe zi, in timpul meselor.

Atentionari si precautii:
Produsul este destinat exclusiv adultilor. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. In cazul unor afectiuni cronice sau al urmarii unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar inaintea administrarii acestui produs. Nu este recomandat persoanelor cu intoleranta la lactoza. Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
Poate interactiona cu anticonvulsivante, anticoagulante, antiagregant-plachetare, agenti trombolitici, heparine cu masa moleculara redusa, insuline, inhibitori ai monoaminoxidazei, diuretice tiazidice sau antiinflamatoare nesteroidiene, la administrarea concomitenta.

A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original, ferit de umiditate si lumina.

Doza de yuga

Doza de yuga: Contribuie la mentinerea circulatiei cerebrale si a functiilor cognitive normale. Reduce disconfortul asociat senzatiei de maini si picioare reci.

Indicatii si recomadari: Util in caz de efort intelectual crescut. 

SKU 00038-1027058
EAN 5944747001928
Brand Laboratoarele Remedia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
GINKGO BILOBA 120 mg.x30cps.- LAB REMEDIA
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.