Lapte praf Organic 2, Lapte de la 6 luni, 300 gr, Hipp

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

24,99 Lei
Descriere produs

Laptele praf Hipp 2 contine: 12 acizi grasi naturali Omega-3 din ingrediente ecologice: acizi grasi esentiali ce contribuie la dezvoltarea creierului si a celulelor nervoase, importanti pentru cresterea sanatoasa a copilului dumneavoastra deoarece corpul nu ii poate produce singur;

12 calciu natural: important pentru crestere, contribuie la dezvoltare sanatoasa a oaselor. Suplimentar, pe langa calciu valoros din lapte, HiPP 2 ORGANIC contine carbonat de calciu, din surse minerale naturale, ce sprijina dezvoltarea oaselor sanatoase;

12 nutrienti valorosi pentru crestere si dezvoltare: in concordanta cu cerintele legale pentru formulele de lapte de continuare, HiPP 2 ORGANIC ii ofera copilului dumneavoastra cantitatile necesare de vitamine si minerale, pentru a completa hrana solida;

12 proteine de calitate superioara din lapte ecologic: proteine usor de digerat, in cantita- tile adaptate varstei, obtinute in totalitate din lapte ecologic.

Ingrediente: Lapte degresat, lactoza, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei din seminte de rapita, ulei de floarea soarelui), produs din zer, carbonat de calciu, clorura de potasiu, vitamina C, L-triptofan, sulfat feros, stabilizator acid lactic, niacina, vitamina A, oxid de zinc, vitamina E, acid pantotenic, sulfat de cupru, vitamina B1 vitamina K, vitamina B6, sulfat de mangan, iodat de potasiu, vitamina B2, acid folic, selenat de sodiu, vitamina D, biotina, vitamina B12.

Fara Organisme Modificate Genetic. 

Mod de utilizare: Recomandam respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului. Produs instant.

Intotdeauna preparati o masa proaspata si hraniti copilul imediat. Nu folositi cantitatea ramasa de la o masa la alta. Curatati bine biberonul si tetina inainte de fiecare utilizare.

Mod de depozitare: Produsul sigilat se poate pastra intr-un loc uscat, la temperatura camerei, pe toata perioada de valabilitate. Din momentul deschiderii, pastrati pachetul bine inchis intr-un loc uscat si racoros. Se va consuma in maximum 3 saptamani de la deschidere. Va rugam sa evitati fluctuatiile de temperatura.

Prepararea, depozitarea si utilizarea necorespunzatoare a produsului pot afecta sanatatea copilului dumneavoasta.

Important! Acest produs trebuie utilizat numai la indicatia medicului sau a asistentului medical si dupa instruirea mamei privind utilizarea lui.

Doza de yuga

Doza de yuga: Laptele praf Organic Hipp are la baza ingrediente de calitate ecologica (organica), atent selectate si strict controlate pentru dezvoltarea sanatoasa a bebelusului.

Indicatii si recomandari: HiPP 2 Combiotic a fost conceput pentru a acoperi nevoile nutritionale ale sugarilor dupa varsta de 6 luni.

 
 
SKU 00038-1031228
EAN 9062300139287
Brand HIPP
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Lapte praf Organic 2, Lapte de la 6 luni, 300 gr, Hipp
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.