Lapte praf Organic Combiotic 2, Lapte de la 6 luni, 300 gr, Hipp

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

25,90 Lei
Descriere produs

HiPP 2 Combiotic are o compozitie unica.

PROBIOTIK - Culturi naturale ale acidului lactic, originar izolate din laptele matern. Laptele matern contine un numar mare de culturi probiotice care difera individual;

PRAEBIOTIK - Importante fibre dietetice (GOS) inspirate din natura;

Vitaminele A, C si D - sprijina sistemul imunitar;

Iod -contribuie la dezvoltarea normala cognitiva;

Omega 3 - pentru creier si tesuturile nervoase.

Ingrediente: Lapte degresat, lactoza, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei din seminte de rapita, ulei de floarea soarelui), produs din zer, galacto-oligozaharide din lactoza, carbonat de calciu, vitamina C, clorura de potasiu, L-triptofan, clorura de calciu, sulfat feros, stabilizator acid lactic, culturi naturale ale acidului lactic (Lactobacillus fermentum hereditum 1), vitamina E, vitamina A, niacina, oxid de zinc, acid pantotenic, sulfat de cupru, vitamina K, vitamina B1, vitamina B6, sulfat de mangan, acid folic, biotina, iodat de potasiu, vitamina B2, selenat de sodiu, vitamina D, vitamina B12.
1 Lactobacillus fermentum CECT5716

Fara Organisme Modificate Genetic.

Mod de utilizare: Recomandam respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului. Produs instant.

Intotdeauna preparati o masa proaspata si hraniti copilul imediat. Nu folositi cantitatea ramasa de la o masa la alta. Curatati bine biberonul si tetina inainte de fiecare utilizare.

Mod de depozitare: Produsul sigilat se poate pastra intr-un loc uscat, la temperatura camerei, pe toata perioada de valabilitate. Din momentul deschiderii, pastrati pachetul bine inchis intr-un loc uscat si racoros. Se va consuma in maximum 3 saptamani de la deschidere. Va rugam sa evitati fluctuatiile de temperatura. 

Prepararea, depozitarea si utilizarea necorespunzatoare a produsului pot afecta sanatatea copilului dumneavoasta.

Important! Acest produs trebuie utilizat numai la indicatia medicului sau a asistentului medical si dupa instruirea mamei privind utilizarea lui.  

Doza de yuga

Doza de yuga: Laptele praf Organic Hipp are la baza ingrediente de calitate ecologica (organica), atent selectate si strict controlate pentru dezvoltarea sanatoasa a bebelusului.

Indicatii si recomandari: HiPP 2 Combiotic a fost conceput pentru a acoperi nevoile nutritionale ale sugarilor dupa varsta de 6 luni.

 
SKU 00038-1031229
EAN 9062300139409
Brand HIPP
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Lapte praf Organic Combiotic 2, Lapte de la 6 luni, 300 gr, Hipp
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.