HIPP HIPPIS Fructul dragonului ,coacaze negre si mar para, 100 gr

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

5,99 Lei
Descriere produs

 Piure HiPP Hippis fructul dragonului, coacaze negre, mar, para contine amestec  din 100% fructe, sub forma de piure, pentru copiii cu varsta peste 1 an.

Ingrediente: 100% fructe* (mere* 72%, pere* 18%, fructul dragonului* 7%, coacaze negre* 3%). Fara gluten.

*din productie ecologica (AT-BIO-301)( Agricultura UE/non-UE)

Mod de utilizare: Potrivit ca gustare intre mese sau ca desert. Recomandarea noastra hraniti copilul cu cantitatea corespunzatoare varstei, folosind o lingura sau din farfurie, astfel incat copilul sa invete sa manance cu lingura cat mai repede. Inchideti pachetul bine si depozitati cantitatea ramasa la frigider si folositi-o pana a doua zi.

Atentionari si precautii:  Produsul nedesfacut se poate pastra la temperatura camerei. A se consuma de preferinta inainte de: vezi ambalaj.

Doza de yuga

Doza de yuga : Amestec din 100% fructe de calitate ecologica, sub forma de piure. Fara adaos de zaharuri  ingredientele contin zaharuri in mod natural, fara gluten.

Indicatii si recomandari: Suptul frecvent sau prelungit al piureului de fructe dintr-o punga poate afecta dantura copilului (carii). Din acest motiv, recomandam sa administrati piureul utilizand o lingura. Nu lasati copilul sa suga din punga frecvent sau in mod continuu. Asigurati igiena dentara odata cu aparitia primului dinte.

SKU 00038-1028562
EAN 4062300342842
Brand HIPP
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
HIPP HIPPIS Fructul dragonului ,coacaze negre si mar para, 100 gr
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.