Formula lapte Little Heroes 3, de la 1 an, 650g, Humana

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

56,49 Lei
Descriere produs

Descriere produs:

Formula de lapte pentru copii, Little Heroes 3, Probalance, +12 luni, Humana, sustine corpul si mintea copilului dumneavoastra prin aportul ingredientelor necesare dezvoltarii motrice si cognitive ale acestuia. 

 

Proprietati:

  • Laptele Humana Little Heroes sustine corpul si mintea copilului dumneavoastra prin aportul tuturor ingredientelor necesare dezvoltarii motrice si cognitive potrivite varstei. Aceasta este contributia noastra la lumea lui, plina de amuzament si aventuri captivante
  • Pentru dezvoltarea normala a creierului si a tesutului nervos laptele nostru contine ALA (un acid gras omega-3 esential)
  • Laptelui i s-au adaugat calciu si vitamina D, nutrienti esentiali pentru dezvoltarea normala a oaselor
  • Sprijinim dezvoltarea sistemului imunitar cu ajutorul vitaminelor A si D, care contribuie la functionarea normala a acestuia

 

PRO BALANCE este promisiunea noastra fata de tine si copilul tau de a-i furniza acestuia nutrientii necesari pentru un trup si o minte activa

Humana iubeste copiii. In fiecare zi suntem inspirati de mame si de copiii lor.

Ascultam si suntem atenti la asteptarile parintilor si ne ghidam dupa nevoile celor mici. Știind ca, fara indoiala, laptele matern este cea mai buna hrana a sugarilor. 

Humana este motivata de cele mai recente descoperiri din natura si stiinta pentru a oferi o nutritie adecvata sugarilor si copiilor mici.

Mod de preparare:
Pentru a obtine o portie de 170 ml lapte preparat:

1.Fierbeti 150 ml de apa potabila, lasati-o sa se raceasca la 50 oC si turnati jumatate din cantitate intr-un bol curat.
2. Adaugati 5 masuri de pudra cu ajutorul linguritei dozatoare si nivelati la coltul de nivelare.
3. Inchideti biberonul si agitati imediat, dupa care adaugati restul de apa si agitati din nou pana la dizolvarea completa a pudrei.
4. Varsati continutul intr-o cana cu mustiuc (daca doriti), apoi asigurati-va ca temperatura preparatului este de 37 oC, inainte de hranirea copilului.

Caracterisiticile ambalajului:

  • Siguranta: Inchiderea exterioara de siguranta, membrana interioara de sigilare si marginea inferioara ofera protectie continutului din toate partile. Ambalaj fara bisfenol A;
  • Igiena: Suportul integrat al linguritei dozatoare si deschiderea larga a cutiei minimizeaza contactul pielii cu pudra de lapte. Odata inchis, capacul cutiei creeaza o bariera excelenta impotriva umiditatii;
  • Comoditate: Posibilitatea de a lucra cu o singura mana si de a masura corect cantitatea de pudra din lingurita dozatoare prin nivelarea continutului la coltul special.

 

Ingrediente:
Lapte praf degresat, lactoza, uleiuri vegetale (palmier, rapita, floarea-soarelui), grasime din samburi de palmier, carbonat de calciu, saruri de calciu ale acidului ortofosforic, vitamina C, sulfat feros, stabilizator: acid L(+)-lactic , vitamina D, riboflavina, vitamina A, iodat de potasiu.

 

Cantitate:
650 grame

Aviz important:
Laptele matern este cea mai bună hrana pentru copilul tau.

Ministerul Sanatatii si Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptarea exclusiva pentru sugarii cu varsta de pana la 6 luni. Consultati medicul sau moasa inainte de a incepe hranirea copilului cu o formula de lapte.

Va rugam sa ii asigurati copilului dumneavoastra o alimentatie echilibrata, un stil de viata sanatos si o ingrijire dentara atenta.

 

Atentionari:

Ambalat in atmosfera protectoare.
Atunci cand produsul este pastrat la loc uscat si racoros, cutia sigilata este valabila pana la data de: a se vedea pe cutie.
A se utiliza in termen de 3 saptamani de la deschidere.

Doza de yuga

Doza de Yuga:

Formula de lapte, Little Heroes, Humana, este creata special pentru a sustine dezvoltarea normala a oaselor, imunitatea, corpul si mintea copilului dumneavoastra. 

SKU 00038-6289173
EAN 4031244001375
Brand Humana
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Formula lapte Little Heroes 3, de la 1 an, 650g, Humana
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.