Multi 100% complet femei x 90 cpr, Jamieson

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

62,90 Lei
Descriere produs

DESCRIERE: Supliment alimentar. Complex de vitamine si minerale ce asigura necesarul optim de nutrienti pentru un organism sanatos.

INDICATII: Asigura 100% sau mai mult din necesarul zilnic de vitamine*. Energizant natural. Stimuleaza imunitatea organismului.

INGREDIENTE: Ingrediente active: Cant./tableta. Vitamine : C 150mg, B3 14 mg, E 18.76mgAT/ 28UI, B6 5 mg, B2 3.85 mg, B1 3.85 mg, Beta caroten 1000 mcg, A 300mcgRAE, Acid folic 600mcg, K1 90mcg, Biotin` 45 mcg, D3 20mcg/800UI, B5 11 mg, B12 12mcg. Minerale: Calciu 200mg, Magneziu 64mg, Zinc 8 mg, Fier 7.5 mg, Mangan 5 mg, Cupru 0,9mg , Iod 150mcg, Seleniu 55mcg, Crom 25mcg
Alte ingrediente active: Extract de Merisor (Vaccinium macrocarpon) 10 mg, Licopen 600 mcg, Luteina 1000 mcg. Ingrediente: carbonat de calciu, agenti de incarcare: celuloza, carboximetilceluloza, Vitamina C/acid ascorbic, oxid de magneziu, agenti de glazurare: celuloza solubila in apa, hidroxipropilmetilceluloza, dioxid de titan, carmin; Vitamina E/d-afla acetat de tocoferil, Vitamina B3/nicotinamida, agenti antiaglomeranti: acid stearic vegetal, stearat de magneziu vegetal; fumarat feros, acid folic, iodura de potasiu, Vitamina B5/D-patontenat de calciu, oxid de zinc, extract de flori de Crai]e (Tagetes erecta), luteina; Vitamina D3/colecalciferol, beta-caroten, Vitamina A/acetat de retinol, Vitamina B6/clorhidrat de piridoxina, licopen, biotina, Vitamina B1/mononitrat de tiamina, Vitamina B2/riboflavina, sulfat de cupru anhidru, Vitamina K/fitomenadiona, clorura de crom, Vitamina B12/cianocobalamina, selenit de sodiu, sulfat de mangan, Extract de Merisor (Vaccinium macrocarpon).Nu contine sare (NaCl), gluten, lactoza sau arome artificiale.

MOD DE UTILIZARE: Adulti: 1 tableta pe zi, in timpul mesei. A se administra cu cateva ore inainte sau dupa administrarea altor medicamente.

Doza de yuga

Doza de Yuga: Mix de vitamine. Asigura necesarul zilnic de vitamine. 

Indicatii si recomandari:  A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Acest dozaj contine suficient fier pentru a dauna unui copil. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Doar pentru uzul adul]ilor. Recomandat adultilor cu exceptia femeilor insarcinate si a celor care alapteaza. Consultati un medic inainte de a administra produsul in cazul in care urmati un tratament cu anticoagulante sau aveti un istoric de litiaza renala. A se pastra la o temperatura intre 15C si 25C.

SKU 00038-1028887
Brand Jamieson
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Multi 100% complet femei x 90 cpr, Jamieson
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.