Sampon extract magnolie , 200ml, KLORANE

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

31,99 Lei
Descriere produs

Principalul criteriu de frumusete a parului, stralucirea, este totodata expresia deplinei sanatati a fibrelor capilare. Astfel, orice tip de par ati avea, visati sa aveti o podoaba capilara plina de luminozitate, de o stralucire inegalabila.

Fiind supus insa agresiunilor externe repetate (razele UV, poluarea), perierii si altor tratamente chimice, parul dumneavoastra devine lipsit de luciu, isi pierde stralucirea naturala: cuticula se distruge, firele despicate ies in afara si parul nu mai reflecta perfect lumina.

Conceput pentru a reda intreaga stralucire parului care si-a pierdut luciul din cauza agresiunilor externe zilnice, samponul KLORANE cu extract de ceara de magnolie inveleste fibrele capilare cu o pelicula fina hidratandu-le si reparandu-le pelicula protectoare naturala. Imbinarea unica a extractului de ceara de magnolie cu un complex original pentru activarea stralucirii permite formulei sale cremoase sa uniformizeze pelicula externa a cuticulei parului, niveland suprafata firelor de par pentru o reflectare perfecta a luminii. Perfect protejat, parul devine moale, suplu si lejer.

Prezentare: 200 ml

Mod de utilizare: Aplicati pe parul ud, masati usor timp de 3-5 minute . Clatiti din abundenta.

Atentionari: Exclusiv pentru uz extern. Testat dermatologic. in caz de contact cu ochii clatiti cu apa din abundenta.A se pastra intr-un loc uscat, racoros, ferit de lumina directa a soarelui.

Doza de yuga

Doza de yuga: Pentru a scoate in evidenta si a intensifica stralucirea parului dumneavoastra, Laboratoarele KLORANE s-au bazat pe expertiza lor vegetala si stiintifica pentru a extrage din natura solutia pentru stralucirea absoluta: frunzele de magnolie.

Descoperiti gama de produse de ingrijire CU EXTRACT DE CEARA DE MAGNOLIE care confera STRALUCIRE INTENSA SI PROTECTIE

Indicatii si recomandari: Se recomanda folosirea acestuia pe o perioada de linga durata si este foarte indicata pentru eficacitate demonstrata cu un par mai stralucitor, protejat impotriva agresiunilor externe, un par mai lejer si moale de lunga durata.

SKU 00038-1028675
EAN 3282770106343
Brand KLORANE
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Sampon extract magnolie , 200ml, KLORANE
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.