Sampon lapte migdale, 200ml, KLORANE

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 32,26 Lei 35,85 Lei
Descriere produs

Klorane Sampon cu lapte de migdale pentru par fin are o baza ultradelicata si emolienta care ajuta la descurcare. Samponul cu lapte de Migdale reda volum parului, oferindu-i catifelare si stralucire. De asemenea, neutralizeaza electricitatea statica.

Laptele de migdale invaluie fibra capilara pentru a-i reda parului rezistenta si catifelare si pentru a facilita coafarea.

Ingrediente active

Migdale, cultivate in Spania, in bazinul mediteranean.

Compozitie

WATER (AQUA), SODIUM LAURETH SULFATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) SEED EXTRACT (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS SEED EXTRACT), PROPYLENE GLYCOL, DECYL GLUCOSIDE, LAURYL BETAINE, ACRYLATES COPOLYMER, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL, CITRIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCOL PALMITATE, GLYCOL STEARATE, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) FRUIT EXTRACT (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS FRUIT EXTRACT), SALICYLIC ACID, SODIUM BENZOATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE

Mod de utilizare

Aplicati pe parul ud. Masati pana face spuma si apoi clatiti. Pentru un efect racoritor mai intens, lasati sa actioneze cateva secunde inainte de a clati. Clatiti cu apa in caz de contact cu ochii. Testat sub control dermatologic.

Prezentare: 200 ml

Doza de yuga

Doza de yuga: Avand o baza ultradelicata si emolienta care ajuta la descurcare, samponul cu lapte de Migdale reda volum parului, oferindu-i catifelare si stralucire. De asemenea, neutralizeaza electricitatea statica.

Indicatii si recomandari: Toate tipurile de par.

SKU 00038-1031274
EAN 3282779007467
Brand KLORANE
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Sampon lapte migdale, 200ml, KLORANE
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.