Ceai laxativ 1, 20 plicuri, StefMar

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

2,81 Lei
Descriere produs

 

Ingrediente: scoarta de Crusin (Rhamnus frangula), frunze de Frasin (Fraxinus excelsior), frunze de Senna (cassia angustifolia), parti aeriene de volbura (Convolvulus arvensis), radacina de Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra).

Mod de preparare si utilizare: Infuzie: - la o cana (250ml) de apa clocotita de adauga 1-2 pliculete de ceai, se lasa 10-15 minute acoperita. Se administreaza seara la culcare. Efectul laxativ se instaleaza in decurs de 5-7 ore.

Contraindicatii: Sarcina, alaptare, ulcer gastric si duodenal. A nu se depasi doza recoamndata pentru consumul zilnic.

Mod de prezentare : 20 pliculete a cate 5 gr

Doza de yuga

Doza de yuga: Ceaiul laxativ 1 este o combinatie de 5 plante medicnale cu un puternic efect laxativ, contribuind la buna functionare a tranzitului intestinal.

Indicatii si recomandari : Scoarta de crusin sprijina perisaltismul intestinal si contribuie la functionarea tranzitului intestinal normal si la obtinerea scaunelor moI. Principiile active din frunzele de Frasin sustin mecanismul natural de purificare al organismului prin favoriozarea eliminarii toxinelor. Frunzele de Senna si radacina de Lemn dulce sustin tranzitul intestinal, iar Volbura ajuta la stimularea motilitatii colonului si mentinerea sanatatii intestinului gros.

SKU 00038-1028060
Brand STEF MAR
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai laxativ 1, 20 plicuri, StefMar
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.