Ceai laxativ 2, 20 plicuri, StefMar

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 2,55 Lei 2,81 Lei
Descriere produs

Ingrediente: frunze de Senna (Cassia angustifolia), frunze de Frasin (Fraxinus excelsior), parti aeriene de Volbura (Convollvulus arvensis), Ceai verde (Camellia sinensis), seminte de Anason (Pimpinella anisum).

Mod de prepare si utilizare: Infuzie: - la o cana (250ml) de apa clocotita de adauga 1-2 pliculete de ceai, se lasa 10-15 minute acoperita. Se administreaza seara la culcare. Efectul laxativ se instaleaza in decurs de 5-7 ore.

Contraindicatii: Sarcina, alaptare, ulcer gastric si duodenal.A nu se depasi doza recoamndata pentru consumul zilnic.

Tara de origine: Romania

 

Doza de yuga

Doza de yuga : destinat persoanelor alergice la crusin ! Ceaiul Laxativ 2 este o combinatie de 5 plante medicinale care actioneaza sinergetic pentru imbunatatiorea tarzitului intestinal. Este un supliment alimentar conceput si pentru persoanele care urmaresc obtinerea unui efect laxativ, dar care sunt alergice la Crusin. 

Indicatii si recomandari : afectiunile sistemului  digestiv. Frunzele  de Senna sustin trazitul intestinal datorita antrachinonei prezenta in compozitia acestuia. Principiile active din frunzele de Frasin sustin mecanismul natural mecanismul natural de p[urificare al organismului prin favoriozarea eliminarii toxinelor. Volbura ajuta la stimularea motilitatii colonului si mentinerea sanatatii intestinului gros. Ceaiul verde contine cafeina in cantitati moderate si actioneaza prin supresia poftei de mancare. Semintele de Anason sustin digestia si fluxul normal de sucuri digestive

SKU 00038-1028062
Brand STEF MAR
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai laxativ 2, 20 plicuri, StefMar
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.