Crema de zi Collagen SPF 15, 50ml, Librederm

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

76,40 Lei
Descriere produs

Zi de zi pielea ta este plina de energie si vitalitate: devine mai densa, mai elastica, ferma, uniforma, fara riduri, proaspata si stralucitoare. Crema cu textura luxoasa ce se absoarbe rapid. Baza perfecta de machiaj. In doar 14 zile iti readuce pielea la un aspect mai tanar si proaspat: sterge ridurile fine si uscate; sustine reteaua de colagen, protejand matricea extracelulara; uniformizeaza culoarea pielii, lumineaza zonele pigmentate, elimina roseata, face pielea sa straluceasca de sanatate.
Combinatia de filtre UV protejeaza pielea de soare si de fotoimbatranirea rezultata.

In doar 14 zile, molecula biomimetica reda pielii un aspect tanar si proaspat:
- sterge ridurile profunde si liniile fine de uscaciune;
- sustine reteaua de colagen, protejand matricea extracelulara;
- uniformizeaza culoarea pielii, elimina roseata.

Complexul colagen-elastina formeaza o matrice permeabila la aer pe piele, datorita careia pierderea de apa transepidermica este redusa. Pielea absoarbe mai bine apa, devine ferma si elastica. Este capabil sa retina la suprafata molecule de vitamine si alte componente active, datorita carora actiunea lor este prelungita si imbunatatita.
Combinatia de filtre UV protejeaza pielea de soare si de fotoimbatranirea rezultata, de efectele daunatoare ale radicalilor liberi.

Ingrediente

Aqua, octocrylene, ethylhexyl methoxycinnamate,
hydroxyethyl urea, decyl cocoate, caprylyl methicone, caprylic/capric triglyceride, butyl methoxydibenzoylmethane, glyceryl stearate citrate, cetearyl alcohol, triisostearin, dimethicone, palmitoyl glycine, soluble collagen, hydrolyzed elastin, sodium acrylates copolymer, lecithin, polyglyceryl-3 stearate, hydrogenated lecithin, polymethylsilsesquioxane, diethylhexyl syringylidenemalonate, phenylpropanol, propanediol, caprylyl glycol, tocopherol (mixed), beta-sitosterol, squalene, glyceryl linolenate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, dimethyl sulfone, parfum, silica, pvp, chlorphenesin, disodium edta, bht.

Mod de utilizare

Aplicati crema dimineata dupa curatarea si tonifierea pielii.
Poate fi folosita ca produs de sine statator sau impreuna cu Ser-Lifting-ul Colagen cu efect Instantaneu LIBREDERM, iar seara folositi crema de noapte cu colagen LIBREDERM® pentru a spori efectul de intinerire.

Doza de yuga

Doza de yuga: Conceput pentru a imbunatati rapid aspectul tenului.

Indicatii si recomandari: Crema contine o molecula biomimetica unica, care are un efect de intinerire si ofera un efect de „piele radianta”.

SKU 00038-1035809
EAN 4620002185794
Brand Librederm
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema de zi Collagen SPF 15, 50ml, Librederm
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.