Crema rejuvenare pentru fata, gat si decolteu Collagen, 50ml, Librederm

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

71,50 Lei
Descriere produs

Ingrediente

AQUA, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, GLYCERYL MONOSTEARATE, SOLUBLE COLLAGEN, HYDROLYZED ELASTIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, CETYLSTEARYL ALCOHOL, CETEARETH-23, CETEARETH-6, CAMELINA SATIVA OIL, ORYZA SATIVA BRAN OIL, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, BUTYLENE GLYCOL, POLYSORBATE-20, TOCOPHERYL ACETATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, TOCOPHEROL (MIXED), BETA-SITOSTEROL, SQUALENE, GLYCERYL LINOLENATE.

Componetele active

Complexul de colagen-elastina reduce pierderea transepidermica de apa, prelungeste si mareste actiunea ingredientelor active si a vitaminelor. Pielea devine ferma si elastica, se netezesc ridurile, semnele vizibile de imbatranire dispar, pielea devine vizibil mai tanara, iar conturul fetei este mai clar. Matrikine-le Pal-GHK si Pal-GQPR, peptide active, stimuleaza productia de colagen si elastina in piele, incetinesc manifestarea schimbarilor legate de varsta, au un efect pronuntat anti-imbatranire si de netezire a pielii.
Fara parfum si parabeni.

Mod de utilizare

dimineata si seara cu 1,5-2 ore inainte de culcare, cu miscari usoare de atingere, aplicati crema pe liniile de masaj pe pielea curata si uscata a fetei, gatului si zona decolteului.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Crema COLAGEN de reintinerire pentru fata, gat si zona decolteului incetineste deteriorarea si stimuleaza generarea propriului colagen si elastinei, imbunatateste procesele metabolice din piele, retine umiditatea. Datorita acesteia se reduce intensitatea si adancimea ridurilor, creste tonusul cutanat, se lumineaza fata, dispar semnele de oboseala, piele dumneavoastra devine mai tanara si mai elastica.

SKU 00038-1035810
EAN 4620002183417
Brand Librederm
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema rejuvenare pentru fata, gat si decolteu Collagen, 50ml, Librederm
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.