Crema de noapte pentru fata Hyaluronic 3D Filler, 30ml, Librederm

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

95,40 Lei
Descriere produs

In timpul somnului crema restabileste si relaxeaza perfect pielea stresata, hidrateaza profund si lupta cu semnele de oboseala.

Utilizarea regulata previne aparitia ridurilor noi, efectul cremei fiind mai pronuntat. Pielea este odihnita, neteda si luminoasa.

Inovatia sta la baza formulei cremei - Acidul hialuronic 3D cu molecule de dimensiuni diferite, care permite hidratarea eficienta a pielii pe toate nivelurile in acelasi timp: dimensiunea moleculara mica - hidrateaza pielea din interior si extinde mijloacele de actiune ale produsului, penetreaza straturile profunde ale pielii si intareste matricea celulara, stimuleaza sinteza de colagen si elastina, imbunatateste penetrarea in piele a ingredientelor active; dimensiunea moleculara medie - contribuie la vindecarea si refacerea dermului; dimensiunea moleculara mare - ramane pe suprafata pielii si formeaza o pelicula respirabila, care absoarbe in mod active moleculele de apa din aer si previne deshidratarea.

Efectul extrasului de stevie relaxeaza muschii si netezeste pielea fetei. Acest efect este obtinut prin cresterea productiei enzimei acetilcolinesteraza (AChE), care blocheaza acetilcolina - un neurotransmitator, ce efectueaza trasmisia neuromusculara.

Ca urmare, musculatura fetei se relaxeaza si in mod semnificativ netezeste relieful pielii, se reduc ridurile de expresie si ridurile ce apar odata cu varsta.

Testele dovedesc eficacitatea si rezultatul vizibil dupa 7 zile de utilizare!

Antioxidantii naturali din compozitie protejeaza pielea de radicalii liberi.

Recomandari pentru utilizare: potrivit pentru toate tipurile de ten.

Mod de utilizare

Aplicati cu 2 ore inainte de somn pe fata curatata, gat si zona decolteului, cu miscari usoare de masaj.

Laboratorul LIBREDERM recomanda suplimentarea ingrijirii zilnice cu produsele: crema de zi "Filler 3D cu Acid Hialuronic" si crema pentru pielea din jurul ochilor «Filler 3D cu Acid Hialuronic» LIBREDERM®.

Contraindicatii

Intoleranta sau alergie cunoscuta la oricare dintre ingrediente.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Produs anti-imbatranire non-injectabil de ultima generatie.

Indicatii si recomandari: Crema de noapte pentru fata 3D Filler cu Acid Hialuronic LIBREDERM. Conceput pentru a reduce semnificativ ridurile de expresie, ridurile ce apar odata cu varsta si ridurile cauzate de deshidratare.

SKU 00038-1035815
EAN 4620002184902
Brand Librederm
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema de noapte pentru fata Hyaluronic 3D Filler, 30ml, Librederm
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.