Lotiune micelara echilibranta pentru ten mixt sau gras, 150ml, Natura Siberica

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 35,46 Lei 38,96 Lei
Descriere produs

Aceasta lotiune organic bazat pe hidrolatul de Sophora indeparteaza bland dar eficient impuritatile si machiajul si matifiaza tenurile grase.

Hidrolatul este un cocktail concentrat de vitamine si microelemente derivat din plante prin distilare. Produsele pentru ten ce au la baza hidrolatul ofera o ingrijire si hidratare intensiva.

Uleiul organic de pin siberian este o sursa unica de acizi polinesaturati, vitamina E si F si are rol nutritiv.

Acidul hialuronic hidrateaza in profunzime, umple ridurile din interior, sporeste elasticitatea si fermitatea pielii. Vitamina E este un puternic antioxidant care ajuta la incetinirea proceselor de imbatranire a pielii.

Ingrediente: Aqua, Melilotus Albus Flower/Leaf/Stem ExtractWH*, Glycerin, Salvia Officinalis Leaf ExtractWH*, Calendula O_x001F_cinalis Flower ExtractWH*, Sophora Flavescens WaterWH H *,Pinus Sibirica Seed OilWH*, Caltha Palustris Flower/Leaf/Stem ExtractWH*, Sorbus Aucuparia Fruit ExtractWH*, Achillea Asiatica Flower/Leaf/Stem ExtractWH*, Aralia Mandzhurica Leaf/Stem ExtractWH*, Sodium Hyaluronate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-3 Cocoate, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Ricinoleate, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Cocoyl Glutamate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, Limonene.

Toate produsele Natura Siberica contin un amestec activ de plante siberiene unice, care supravietuiesc unor conditii de mediu vitrege, cu vanturi foarte puternice si temperaturi de pana la - 50C. Ca rezultat, acestea au dezvoltat caracteristici specifice: sunt adaptogene, stimuland sistemul imunitar in functie de necesitatile organismului si au o concentratie foarte ridicata de vitamine, minerale si antioxidanti, benefice pielii si parului.

Doza de yuga

Doza de yuga: Sophora este o planta arctica adaptogena care isi datoreaza calitatile extraordinare continutului bogat in vitamina P. Hidrolatul de sophora regleaza productia de sebum si micsoreaza porii.

 

Indicatii si recomandari: Aplicati cu o discheta de bumbac si curatati cu delicatete fata si gatul.

SKU 00038-1025524
EAN 4743318118918
Brand NATURA SIBERICA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Lotiune micelara echilibranta pentru ten mixt sau gras, 150ml, Natura Siberica
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.