Masca anti oboseala, 12ml, DermaSel

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 9,51 Lei 10,45 Lei
Descriere produs

Masca anti oboseala este un impuls energizant pentru ten. Aceasta reduce ridurile si semnul de "laba a gastii", conferind instantaneu un aspect tineresc si sanatos tenului. Gatulina este o formula activa naturala, o planta florala din America de Sud. Contine, de asemenea, Spilanthol, ce relaxeaza muschii faciali si ajuta la reducerea vizibila a ridurilor faciale. Cafeina este cunoscuta pentru efectele sale energizante. Sustine furnizarea celulara de oxigen, ce confera suficienta energie pentru a se regenera. In combinatie cu alte ingrediente active, acesta confera un ten roz, radiant. Sarea de la Marea Moarta cuprinde o combinatie unica, complexa, naturala de minerale, ce confera printre alte beneficii, fermitate si tonus, si sprijina totodata capacitatea tenului de a pastra umiditatea atat de necesara. 

Mod de administrare: Se aplica pe tenul curatat si se lasa sa actioneze aproximativ 10 minute. Indepartati cu un burete cosmetic, iar resturile de masca se distribuie ca o crema de ingrijire.

Doza de yuga

Doza de yuga: Formula speciala a mastii anti oboseala include Gatulina, cafeina si minerale de la Marea Moarta, facand din aceasta masca cremoasa un remediu SOS perfect pentru semnele tenului obosit.

Indicatii si recomandari: Este o masca ideala pentru reimprospatare si revigorare, ce confera un impuls imediat tenului obosit, tern si imbatranit prematur.

SKU 00038-4188173
EAN 4013891105217
Brand DermaSel
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Masca anti oboseala, 12ml, DermaSel
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.