Masca Ariul 7Days Mask Aloe Vera, Calmare si improspatare, 20g

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

12,59 Lei
Descriere produs

Proprietati:

Cel mai popular produs Ariul, 7Days Mask, in varianta cu Aloe, calmeaza si relaxeaza pielea sensibila. Aloe confera un efect benefic de protectie a pielii suspusa stresului cotidian ingrijind-o si conferindu-i un aspect fin si matasos. Imbogatita cu o esenta naturala hranitoare, are rezultat vizibil imediat dupa prima utilizare.

Formula mastii 7Days Mask Aloe este un remediu relaxant dar eficient pentru toate tipurile de probleme ale pielii cauzate de stilul de viata modern. De la roseata pana la lipsa de hidratare. Evadeaza 20 de minute din cotidian pentru un ten sanatos si reimprospatat.

Mastile tip compresa Ariul, confectionate din Tencel cu absorbtie ridicata, material revolutionar ce contine fibre naturale de arbore de Eucalypt, contin o cantitate ampla de esenta pentru un efect de durata.

Testat dermatologic (Fara iritatii).

Nu contine: parabeni, surfactant pe baza de sulfat, uleiuri minerale, coloranti artificiali, TEA.

Ariul este o marca coreeana de ingrijire a pielii premiata si recunoscuta la nivel mondial, care a lansat cel mai popular produs, Ariul 7Days Mask, in anul 2012.

Ariul lucreaza pentru a conferi ingrijire tenului afectat de stresul vietii moderne, prin valorificarea fortei ingredientelor naturale.

Mod de utilizare:

Pasul 1. Curatati delicat pielea si aplicati toner-ul.

Pasul 2. Deschideti ambalajul, scoateti masca si aplicati-o pe fata, aliniind mai intai zona ochilor si zona nasului.

Pasul 3. Indepartati masca dupa 15-20 de minute si presati usor restul de esenta, pentru o absorbtie completa."

Ingrediente:

Water, Cetyl Ethylhexanoate, Glycerin, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Polysorbate 60, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf/Twig Extract, Monarda Didyma Leaf Extract, Cetearyl Alcohol, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Carbomer, Tromethamine, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, ChlorphenesinPhenoxyethanol, Disodium EDTA, Fragrance.

Doza de yuga

Doza de yuga: Cel mai popular produs Ariul, 7Days Mask, in varianta cu Aloe, calmeaza si relaxeaza pielea sensibila. Aloe confera un efect benefic de protectie a pielii supusa stresului cotidian ingrijind-o si conferindu-i un aspect fin si matasos.

Imbogatita cu o esenta naturala hranitoare, are rezultat vizibil imediat dupa prima utilizare. Formula mastii 7Days Mask Aloe este un remediu relaxant dar eficient pentru toate tipurile de probleme ale pielii cauzate de stilul de viata modern.

SKU 00038-1035254
EAN 8809301761489
Brand Ariul
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Masca Ariul 7Days Mask Aloe Vera, Calmare si improspatare, 20g
ca