Masca Ariul 7Days Mask Avocado, Hranire si reparare, 20g

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

9,90 Lei
Descriere produs

Avantaje:

Mastile tip compresa Ariul, confectionate din Tencel cu absorbtie ridicata, material revolutionar ce contine fibre naturale de arbore de Eucalypt, contin o cantitate ampla de esenta pentru un efect de durata.

Dovedit stiintific ca mastile Ariul 7Days nu irita pielea.

Mod de folosire:

Pasul 1. Curatati delicat pielea si aplicati toner-ul.
Pasul 2. Deschideti ambalajul, scoateti masca si aplicati-o pe fata, aliniind mai intai ochii si zona nasului.
Pasul 3. Indepartati masca dupa 15-20 de minute si presati usor restul de esenta, pentru o absorbtie completa.

Nu contine:

- Parabeni

- Surfactant pe baza de sulfat

- Uleiuri minerale

- Coloranti artificiali

- TEA

Ingrediente INCI:

Water, Cetyl Ethylhexanoate, Glycerin, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Polysorbate 60, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Portulaca Oleracea Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Yeast Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Cetearyl Alcohol, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Carbomer, Tromethamine, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise)Fruit Extract, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Fragrance.

DESPRE ARIUL:

Ariul este o marca coreeana de ingrijire a pielii recunoscuta la nivel mondial, care a lansat cel mai popular produs, Ariul 7Days Mask, in anul 2012.

Ariul lucreaza pentru a conferi ingrijire tenului afectat de stresul vietii moderne, prin valorificarea fortei ingredientelor naturale. Constient de faptul ca un brand nu poate progresa sustenabil fara a oferi produse de calitate, Ariul lucreaza in permanenta pentru a crea ingrijirea adecvata fiecarui tip de piele, de la pielea predispusa la acnee, la pielea uscata si exfoliata, pana la solutii anti-imbatranire si multe altele. Ariul exploreaza beneficiile ingredientelor naturale care sunt benefice pentru interiorul corpului nostru si le aplica extern, pentru un ten sanatos si stralucitor.

Doza de yuga

Doza de yuga: Cel mai popular produs marca Ariul, Ariul 7Days Mask, in varianta cu Avocado, contine nutrienti esentiali pentru o hranire intensiva a tenului, protejandu-l in acelasi timp de radicalii liberi daunatori. Avocado abunda in nutrienti vitali ce confera pielii un efect natural de hidratare, prospetime si care hranesc in profunzime porii. Imbogatita cu vitamina C si E, doar 20 de minute de utilizare a acestei masti vor face pielea sa straluceasca. Formula mastii 7Days Mask Avocado este un remediu relaxant dar eficient pentru toate tipurile de probleme ale pielii cauzate de stilul de viata modern. Evadeaza 20 de minute din cotidian pentru un ten sanatos si reimprospatat.

SKU 00038-1035257
EAN 8809301761519
Brand Ariul
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Masca Ariul 7Days Mask Avocado, Hranire si reparare, 20g
ca