Masca Ariul Mood Maker Mask Glam, Antirid si fermitate, 23g

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

26,40 Lei
Descriere produs

Ingredientele din masca Ariul Mood Maker Mask Premium – Glam, precum aminoacizii de matase, colagenul hidrolizat, peptidele si substanta Aquaxyl, va vor tonifia si netezi pielea in mod dovedit. Masca de tip compresa este brevetata, contine trei straturi de tifon si retine cantitatea suplimentara de esenta pentru o aplicare si absorbtie mai bune.

Incercati toate cele trei variante ale mastilor Ariul Mood Maker Mask:

Glam: pentru fermitate si netezire
Chic: pentru strangerea porilor si exfoliere delicata
Cute: pentru hidratare si luminozitate

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE:
Pasul 1. Curatati temeinic pielea si aplicati toner-ul.
Pasul 2. Extrageti masca din ambalaj si plasati-o cu partea imbibata in gel pe fata.
Pasul 3. Indepartati folia de hartie si reglati partea imbibata in gel a mastii, astfel incat sa se plieze pe fiecare colt al fetei.
Pasul 4. Indepartati masca dupa 10-20 de minute si presati usor restul de esenta, pentru o absorbtie completa.

INGREDIENTE:
Water, Butylene Glycol, Glycerin, Dipropolyene Glycol, Propanediol, 1-2 Hxanediol, Xanthan Gum, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Arginine, Carbomer, Chlorphenesin, Adenosine, Camellia Sinensis Leaf Extract, Disodium EDTA, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Coptis Japonica Root Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Fragrance, Acorus Calamus Root Extract, Caprylyl Glycol, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Xylitol, Silk Amino Acids, Hydrolyzed Collagen, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate.

DESPRE ARIUL:
Ariul este o marca coreeana de ingrijire a pielii recunoscuta la nivel mondial, care a lansat cel mai popular produs, Ariul 7Days Mask, in anul 2012.

Ariul lucreaza pentru a conferi ingrijire tenului afectat de stresul vietii moderne, prin valorificarea fortei ingredientelor naturale. Constient de faptul ca un brand nu poate progresa sustenabil fara a oferi produse de calitate, Ariul lucreaza in permanenta pentru a crea ingrijirea adecvata fiecarui tip de piele, de la pielea predispusa la acnee, la pielea uscata si exfoliata, pana la solutii anti-imbatranire si multe altele. Ariul exploreaza beneficiile ingredientelor naturale care sunt benefice pentru interiorul corpului nostru si le aplica extern, pentru un ten sanatos si stralucitor.

Doza de yuga

Doza de yuga: Formulat fara parabeni, fara uleiuri minerale, fara TEA, fara fenoxietanol, fara benzofenona, fara talc si fara coloranti artificiali. Masca de tip compresa este fabricata din fibre naturale de arbore de eucalipt, garantand ca se va plia pe tenul dumneavoastra pentru un maximum de absorbtie.

SKU 00038-1035267
EAN 8809301762752
Brand Ariul
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Masca Ariul Mood Maker Mask Glam, Antirid si fermitate, 23g
ca