Masca aur exclusiv, 12ml, DermaSel

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

12,10 Lei
Descriere produs

Masca cu aur exclusiv, regeneranta si pentru fermitate este imbogatita cu aur de 22 karate. Formula exceptionala a acestei masti sub forma de gel revitalizant obtinuta din apa combinata cu acid hialuronic, DHB-400 (combina concentratii crescute de magneziu natural din Marea Moarta cu calciu si potasiu intr-o solutie salina, inovatie Laboratoarele DermaSel, imbunatateste tonusul pielii, lasand-o catifelata si supla), magneziu si sare minerala concentrata obtinuta din Marea Moarta, precum si particule foarte valoroase de aur mineral imbunatatesc elasticitatea si fermitatea tenului, inzestreaza tenul cu o senzatie placuta de tonifiere, precum si cu o nobila si remarcabila catifelare si culoare. In special recomandata tratamentului intensiv al tenului peste 30 de ani. 

Mod de utilizare: Se intinde pe tenul demachiat si se lasa sa asctioneze circa 15 minute. Se clateste cu multa apa calduta. 

Doza de yuga

Doza de yuga: Formula exceptionala a acestei masti sub forma de gel revitalizant obtinuta din apa combinata cu acid hialuronic, DHB-400, magneziu si sare minerala concentrata obtinuta din Marea Moarta.

Indicatii si recomandari: Reda fermitatea si catifelarea tenului. A se evita zona ochilor si a gurii.

SKU 00038-4188176
EAN 4013891105439
Brand DermaSel
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Masca aur exclusiv, 12ml, DermaSel
ca