Masca perle Exclusiv, 12ml, DermaSel

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 9,42 Lei 11,77 Lei
Descriere produs

Un complex activ anti-rid cu proteine valoaroase din perle si DHB-400 (combina concentratii crescute de magneziu natural din Marea Moarta cu calciu si potasiu intr-o solutie salina, inovatie Laboratoarele DermaSel, imbunatateste tonusul pielii, lasand-o catifelata si supla), magneziu si sare minerala concentrata obtinuta din Marea Moarta, extractele din radacina de Dioscorea villosa stimuleaza activitatea celulara, confera hidratare tenului, sprijina regenerarea naturala a tenului datorita aminoacizilor esentiali continuti. 

Mod de administrare: Se intinde pe tenul demachiat si se lasa sa actioneze circa 15 minute. Se clateste cu multa apa calduta.

Doza de yuga

Doza de yuga: Masca cu perle de la DermaSel confera suplete tenului. De asemenea, cu ajutorul acesteia iti vei imbunatatii tonusul pielii si vei scapa de riduri.

Indicatii si recomandari: Aceasta masca sub forma de gel hraneste tenul si lupta impotriva imbatranirii premature. Ingrijire anti-rid intensiva pentru o piele vesnic tanara si frumoasa!

 

SKU 00038-4188177
EAN 4013891440714
Brand DermaSel
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Masca perle Exclusiv, 12ml, DermaSel
ca